Lifestyle

Πρώτη φορά είδαμε έτσι την Μενεγάκη: Την πήρε τηλέφωνο η Λάουρα την ώρα της εκπομπής και….

Πρώτη φορά είδαμε έτσι την Μενεγάκη: Την πήρε τηλέφωνο η Λάουρα την ώρα της εκπομπής και….

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@elenimenegaki

Η χαρά της Ελένης Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής μετά το τηλεφώνημα της κόρης της που σπουδάζει στο εξωτερικό.

Η Ελένη Μενεγάκη αδυνατούσε να συγκρατήσει τη χαρά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της όταν έλαβε τηλεφώνημα από την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η χαρά της ήταν απερίγραπτη και χόρευε μπροστά στους συνεργάτες της. «Όταν με παίρνει τηλέφωνο το παιδάκι μου αυτή την άσχετη ώρα, αυτή την ώρα της δουλειάς, με παίρνει το παιδάκι μου που δεν είναι κοντά μου, πετάω, μου δίνει φτερά. Δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς μόνο οι μαμάδες εκείνες που έχουν τα παιδάκια τους μακριά και σπουδάζουνε».

Να αναφέρουμε ότι η 19χρονη Λάουρα Λάτσιου σπουδάζει στο Λονδίνο και η μητέρα της έχει εκφράσει ανησυχία για την κόρη της, καθώς η διατροφή της δεν ήταν πάντα εύκολη όταν ήταν παιδί.

Πρόσφατα, η κόρη της παρασκεύασε το πρώτο της γεύμα στο σπίτι της στο Λονδίνο, που αποτελούνταν από αρακά, και έστειλε μια φωτογραφία στη μητέρα της ενώ τρώει το γεύμα που ετοίμασε μόνη της!

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις είδε τη φωτογραφία ενθουσιάστηκε και την έδειξε και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Κοίτα Αργυρώ, η κόρη μου τι τρώει, αρακά! Μου είπε “έμαθα να φτιάχνω αρακά, μπήκα στο site της Αργυρώς…”! Της είπα “παιδί μου πώς είναι η γεύση;”! Το παιδί μου αναγκαστικά μαγειρεύει μόνο του, είναι μακριά και σπουδάζει. Μου είπε τελικά δεν είναι και δύσκολο…»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments