Αθλητισμός

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σε δυνατή δοκιμασία στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σε δυνατή δοκιμασία στη Θεσσαλονίκη!

Πηγή Φωτογραφίας: [365723] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Μια δυνατή δοκιμασία έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (17:15, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Πράσινοι θα επιδιώξουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό για τη Euroleague, και να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για τη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί.

Θυμίζουμε πως με πρωτοβουλία του Κώστα Σλούκα, όλοι η ομάδα δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, με τον αρχηγό των Πράσινων να επιδιώκει τη συσπείρωση του συνόλου του Εργκίν Αταμάν ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη μεγάλη έκπληξη, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αναζητά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, λίγο πριν το φινάλε τους δεύτερου γύρου και την έναρξη του τρίτου στην Basket League.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει ακόμη μία αναμέτρηση, με το Λαύριο να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στις 20:15 σε μια μάχη για τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments