Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μίλωνας: Πήραν εκ νέου προβάδισμα στους ημιτελικούς οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός – Μίλωνας: Πήραν εκ νέου προβάδισμα στους ημιτελικούς οι ερυθρόλευκοι

Πηγή Φωτογραφίας: [368129] VOLLEY LEAGUE 2023 - 2024 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΙΛΩΝ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague έκανε ο Ολυμπιακός

Το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague έκανε ο Ολυμπιακός, που νίκησε τον Μίλωνα 3-1 σετ (25-18, 25-19, 20-25, 25-17) στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη. Οι “ερυθρόλευκοι” παραδόθηκαν σχεδόν άνευ όρων στο δεύτερο ματς στη Νέα Σμύρνη, όπου και ηττήθηκαν 3-0, ως εκ τούτου έβγαλαν αθλητικό εγωισμό, μπολιάστηκαν με κίνητρο να δείξουν ότι είναι ανώτεροι και επανέφεραν την τάξη, παίρνοντας το προβάδισμα στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε χρόνο για να εγκαθιδρύσει το νόμο του στο τάραφλεξ του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη, αφού προηγήθηκε 5-1. Ο Μίλων δεν έχασε τον προσανατολισμό του και μπόρεσε να ισορροπήσει τα πράγματα περίπου στα μισά, 12-11, πριν δεχθεί ένα επιμέρους 4-0. Ο Ολυμπιακός έφτασε τη διαφορά στους 6, 18-12, και την διατήρησε ως τη λήξη. 

Στο δεύτερο σετ το μοτίβο ήταν περίπου ίδιο. Ο Ολυμπιακός, με τον Στερν να έχει επιστρέψει, προηγήθηκε 9-5, δέχθηκε επιμέρους 2-0 και αντέδρασε με ένα δικό του 4-0, που έφερε το σκορ στο 13-7. Ο Μίλων, που έδωσε και εύκολους πόντους στους “ερυθρόλευκους” με κάποια λάθος σερβίς, έχασε επαφή και δεν την ξαναβρήκε, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ, 25-19. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments