Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Έκανε το μπρέικ και μείωσε σε 2-1 τη σειρά

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Έκανε το μπρέικ και μείωσε σε 2-1 τη σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: [368130] VOLLEY LEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με μπρέικ στο μπρέικ του Παναθηναϊκού, επικρατώντας των Πράσινων με 3-1 σετ και μειώνοντας τη σειρά σε 2-1

Παραμένει… ζωντανός ο ΠΑΟΚ που κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 3-1 σετ (16-25, 21-25, 25-20, 18-25) για τα ημιτελικά της Volleyleague ανδρών. Έτσι μείωσε τη σειρά σε 2-1 και θα προσπαθήσει να μείνει στο… κόλπο με φόντο τους τελικούς.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους καταφέρνοντας να προηγηθούν άμεσα με 2-0, οι Πράσινοι βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν το σκορ, όμως ο Δικέφαλος του βορρά έφτασε στο 3-1 και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, χτίζοντας από πολύ νωρίς μια καλή διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι το φινάλε, ολοκληρώνοντας το 1-0 χάρη στο 25-16.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν πάει αποφασισμένοι και το έδειξαν εξίσου στο δεύτερο σετ. Ο Παναθηναϊκός έδειξε σαφέστατα καλύτερο πρόσωπο, όμως οι παίκτες του Δικέφαλου του βορρά ήταν ανώτεροι και μπόρεσαν να φτάσουν στο 2-0 με το 25-21.

Οι Πράσινοι έβγαλαν αντίδραση στο τρίτο σετ, δείχνοντας πως δεν μπορούσαν να τα παρατήσουν έτσι απλά, καταφέρνοντας να μειώσουν σε 2-1 και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης και συνάμα της πρόκρισης, με το 25-20.

Ο ΠΑΟΚ όμως είχε έναν στόχο και τον πέτυχε. Έδειξε για ακόμη μία φορά την ανωτερότητά του στο τέταρτο σετ και με μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε το 25-18, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και μείωσε τη σειρά σε 2-1 μένοντας ζωντανός για την πρόκριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments