Lifestyle

Κάρα Ντελεβίν: Οι γονείς της δήλωσαν ότι είναι συντετριμμένη μετά την φωτιά στο σπίτι τηςστο Λος Άντζελες

Κάρα Ντελεβίν: Οι γονείς της δήλωσαν ότι είναι συντετριμμένη μετά την φωτιά στο σπίτι τηςστο Λος Άντζελες

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Maria Proietti

Το σπίτι του μοντέλου τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Παρασκευής

Η Κάρα Ντελεβίν είναι συντετριμμένη από την πυρκαγιά που κατέστρεψε την έπαυλή της αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

«Νομίζω ότι μάλλον είναι συντετριμμένη», δήλωσε η μητέρα της, Πανδώρα Ντελεβίν, σε φωτογράφο σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ το βράδυ της Παρασκευής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

«Είχε τα πάντα στο σπίτι της. Όλη της τη ζωή», συνέχισε η Πανδώρα, ενώ εκείνη και ο σύζυγός της, Τσαρλς, στέκονταν στην ουρά για να δουν την Κάρα να παίζει στο «Cabaret» στο Playhouse Theatre του Λονδίνου.

Εντωμεταξύ, ο Τσαρλς δήλωσε ότι η πυρκαγιά πιστεύεται ότι ήταν ηλεκτρική και ξεκίνησε αφού «κάτι έπεσε» σε ένα καλώδιο ηλεκτροδότησης κατά τη διάρκεια «πολύ δυνατών ανέμων».

Ένας αξιωματούχος δημόσιας πληροφόρησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο Page Six την Παρασκευή ότι έλαβαν μια κλήση γύρω στις 3:57 π.μ. τοπική ώρα, μετά την οποία ανακαλύφθηκε μια «δυνατή πυρκαγιά».

Ανέφεραν λεπτομερώς ότι η φωτιά ξεκίνησε κοντά στο πίσω μέρος του ακινήτου και «κατέλαβε» ένα δωμάτιο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή ολόκληρου του σπιτιού. Η φωτιά έκαιγε για πάνω από δύο ώρες, απαιτώντας 94 πυροσβέστες για να την κατασβέσουν.

Εντωμεταξύ, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες δήλωσε ότι έλαβαν κλήση για πυρκαγιά στις 4:29 π.μ. Επιβεβαίωσαν ότι δεν χρειάστηκε να εκκενωθεί κανείς από το σπίτι, καθώς δεν βρισκόταν κανείς εκείνη την ώρα στο οίκημα.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη αιτία για τις φλόγες, το LAFD δήλωσε στο Page Six ότι «τίποτα δεν υποδηλώνει ότι επρόκειτο για εγκληματική δραστηριότητα».

Το LAPD πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εμπρησμού ή ποινικής έρευνας αυτή τη στιγμή».

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για την καταστροφική πυρκαγιά στο Instagram Story της νωρίτερα την Παρασκευή, δηλώνοντας καταρρακωμένη, ευχαριστώντας τους πυροσβέστες και όσους έσπευσαν για βοήθεια και επιβεβαιώνοντας ότι οι γάτες της είναι ζωντανές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments