Ζώδια

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 17/03 έως 23/03

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 17/03 έως 23/03

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Η εβδομάδα ξεκινά με μάλλον ήπιους τόνους και μάλιστα η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα κατευνάσει τα πνεύματα ή θα… κοιμήσει αρκετούς που ανήκουν στα Μεταβλητά ή τα Σταθερά του γ’ δεκαημέρου. Στις 20/3 καλωσορίζουμε την άνοιξη και τον Ήλιο στον Κριό, που θα μπουστάρει αρκετά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και θα τους σπρώξει να πάρουν πρωτοβουλίες. Μαζί τους θα ανέβουν και οι Μεταβλητοί των πρώτων ημερών, αρχικά. Βέβαια, στις 21, θα καταλάβουν ότι η παρόρμηση και ο ενθουσιασμός ΜΟΝΟ δε θα τους πάει πολύ μακριά, χρειάζονται κι ένα πλάνο, καθώς γίνεται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Οι Σταθεροί των πρώτων ημερών, από την άλλη, μέσα από διάφορα που θα έρθουν στην επιφάνεια, θα διαπιστώσουν ότι κάποια πράγματα δεν έχουν σωτηρία, οπότε, καλύτερα να τελειώνουν μια και καλή με δαύτα. Στις 22, η σύνοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Κρόνο έρχεται να παγιώσει μια κατάσταση ή να δικαιώσει για τις επιλογές των Ιχθύων, Ταύρων, Σκορπιών, Υδροχόων και Λεόντων του β’ δεκαημέρου και να δείξει ότι μαζί με την τύχη πρέπει να έχεις και μυαλό. Τέλος, στις 23, ο Άρης περνά στους Ιχθύς και για μια σύντομη περίοδο, γύρω στον ενάμισυ μήνα, οι Ιχθύες θα αναλάβουν δράση, ενώ οι υπόλοιποι Μεταβλητοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα χάσουν τον ύπνο τους.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

ΤΥΧΕΡΑ Κριοί, Ιχθύες, Τοξότες και Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου, εσείς φαίνεται να κρατάτε τα ηνία αυτής της εβδομάδας και η αλήθεια είναι ότι θα πάρετε πολύ τα πάνω σας και από άποψη ψυχολογίας και από διάθεση να κάνετε πράγματα που θα φέρουν μια αισθητή βελτίωση στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Κανείς δε θα σας ζορίσει (και να ήθελε δηλαδή θα ήταν δύσκολο), ούτε μπορεί να φρενάρει την ανοδική σας πορεία. Αν, μάλιστα, καταφέρετε να ρεγουλάρετε στις 21 τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας και να κινηθείτε βάσει σχεδίου, η επιτυχία είναι σίγουρη. Μόλις ξεπεράσετε τον σκόπελο της 21ης, Ταύροι και Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου θα ξαναέρθετε στα πράγματα και μάλιστα οι τελευταίοι θα… γκαζώσετε αρκετά, αν βλέπετε ότι αφήσατε πολύ λάσκα τα λουριά και πρέπει τώρα να τα τραβήξετε. Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου, οι συνθήκες σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας και η υπομονή σας βλέπεται να ανταμείβεται.

ΑΤΥΧΑ Άτυχοι ακριβώς δεν είστε Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του γ’ δεκαημέρου, καθότι ο Ποσειδώνας για αρκετό καιρό στο δικό σας δεκαήμερο σας μπερδεύει, σας ρίχνει στάχτη στα μάτια, ενίοτε σας γεμίζει με μεγάλες προσδοκίες και όνειρα, για να σας διαψεύσει αργότερα. Μια προσοχή παραπάνω χρειάζεται, ωστόσο, να την έχετε αυτή την εβδομάδα, αφού ενεργοποιείται και πάλι για να μην την πατήσετε. Όσον αφορά στον Άρη στους Ιχθύς, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. Από τη άλλη, εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες των τελευταίων ημερών, θα συνεχίσετε να ταλαιπωρήστε από απρόσμενα περιστατικά και συμπεριφορές μάλλον επιθετικές, έως τις 23, ενώ, αντίστοιχα, εσείς του πρώτων ημερών να ξέρετε ότι στις 21 θα αποκαλυφθούν διάφορα που ενδεχομένως να σας στενοχωρήσουν ή να σας κάνουν να δείτε την αλήθεια και να αναγκαστείτε να μπήξετε το μαχαίρι στο κόκαλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments