Lifestyle

Γιάννης Βασιλείου: «Στεναχωρήθηκα για την Έλντα – Είναι μεγάλη γυναίκα να λέει τέτοια πράγματα»

Γιάννης Βασιλείου: «Στεναχωρήθηκα για την Έλντα – Είναι μεγάλη γυναίκα να λέει τέτοια πράγματα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/giannis_vasiliou_official

Την απάντησή του στην Έλντα Πανοπούλου έδωσε ο Γιάννης Βασιλείου για τη δήλωσή της ότι ο Γιώργος Αλκαίος δεν είναι γιος του.

Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού απαντώντας στις δηλώσεις Έλντας Πανοπούλου, ενώ αναφέρθηκε στη Eurovision και στη συμμετοχή του Γιώργου Αλκαίου.

View this post on Instagram

A post shared by Γιάννης Βασιλείου (@giannis_vasiliou_official)

«Υπάρχουν άμυαλοι άνθρωποι… Ασέβεια. Δεν μπορεί η κυρία Έλντα Πανοπούλου να πει πως δεν με ξέρει. Αφού έχω κάνει πρωινό μαζί της. Δεν μπορεί να μην ξέρει ποιος είναι ο Βασίλειου, ένα ”καμπριολέ” υπάρχει που το ξέρει όλος ο πλανήτης. Στεναχωρήθηκα για την Έλντα γιατί είναι μεγάλη γυναίκα, μπορεί να μην ξέρει από οικογένεια τι είναι… Ήταν λάθος, έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου πει, ”συγνώμη όλοι κάνουμε λάθη”. Την συγχωρώ αλλά να πάρει ένα τηλέφωνο…», απάντησε ο τραγουδιστής στις δηλώσεις της Έλντας Πανοπούλου.

Για τη Eurovision και τη συμμετοχή του Γιώργου Αλκαίου, είπε:

«Είχα πάει με το γιο μου στη Eurovision, ήταν σαν να συμμετείχα εγώ. Ο Γιώργος έστειλε ένα τραγούδι για την Eurovision και δεν ήθελε να πάει γιατί είχε παχύνει. Εγώ τον παρότρυνα, ήθελε το τραγούδι του να το πει άλλος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments