Lifestyle

Καληφώνη – Μάστορας: Το τρυφερό ζουμερό φιλί μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Καληφώνη – Μάστορας: Το τρυφερό ζουμερό φιλί μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/garifalia.kalifoni

«Τέλος» στην έντονη φημολογία που τους ήθελε χώρια έβαλαν Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας με ανάρτησή τους στα social media.

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι φαίνεται να μην ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, με αποτέλεσμα αρκετοί να θεωρούν ότι υπάρχει κρίση ανάμεσά τους.

View this post on Instagram

A post shared by Garifalia kalifoni (@garifalia.kalifoni)

Μάλιστα, ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok έκανε τις φήμες να φουντώσουν ακόμη περισσότερο θεωρώντας ότι ήταν σπόντα για τον γνωστό τραγουδιστή.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, ωστόσο, θέλησε να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές όπου ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Μεταξύ άλλων, σε πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στο Raw House στο Youtube, η ίδια μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της και ότι τον Αύγουστο κλείνουν μαζί δύο χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments