Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με σοβαρότητα παρά τις απουσίες, νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΑΕΚ: Με σοβαρότητα παρά τις απουσίες, νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΚ

Με σοβαρότητα έστω κι αν επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι ενώ παρατάχθηκε και με πολλές απουσίες, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο

Με σοβαρότητα έστω κι αν επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι ενώ παρατάχθηκε και με πολλές απουσίες, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, σε ματς-γιορτή για τα 70 χρόνια της γηπεδούχου ομάδας και τα 100 της Ένωσης. Επιστροφή μετά από τρεις μήνες για τον Μουκουντί με τα κιτρινόμαυρα, πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για τον Δικέφαλο που μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.

Η ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε μόλις ένα γκολ και σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες για περισσότερα. Σκόρερ ο Φαν Βέερτ στο 9’ από γύρισμα του Λιούμπισιτς. Αραούχο, Λιούμπισιτς, Φερνάντες και Μουκουντί έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον Λέουβενμπεργκ να κρατά όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε.

Ο Απόλλωνας πέτυχε κι αυτός ένα γκολ με τον Μπεκένγκα στο 23’, αλλά ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Κύπρου δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Στάνκοβιτς που ήταν θεατής στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ δεν είχε την ίδια απόδοση, με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να απειλήσει με κάποια σουτ του Βαλμπουενά, από τα οποία κανένα δεν ανησύχησε τον Στάνκοβιτς. Την πιο μεγάλη ευκαιρία την είχε και πάλι η Ένωση όταν στο 76′ ο Πόνσε με γυριστό έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Απόλλων Λεμεσού: Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Σιέλβικ (74′ λ.τρ. Πέρετζ), Εκπολό, Σάντος (72′ Κοστάκε), Κολ, Γιούρτσεβιτς, Αρτεάν, Κρμέντσικ, Βαλμπουενά (72′ Πέιμπερς), Μπακενγκά (72 Άδωνης).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (65′ Πήλιος), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί (88′ Ραντόνια), Γιόνσον, Φερνάντες (57′ Ελίασον), Λιούμπισιτς (46′ Ζίνι), Πισάρο (65′ Άμραμπατ), Αραούχο (65′ Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (65′ Πόνσε).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments