Lifestyle

Το νέο της σώμα: H Δανάη Μπάρκα έκανε «γέφυρα» ζωντανά στον αέρα και αποθεώθηκε

Το νέο της σώμα: H Δανάη Μπάρκα έκανε «γέφυρα» ζωντανά στον αέρα και αποθεώθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: lifenewscy.tothemaonline.com

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Και σπαγγάτο κάνω, όλα τα κάνω»

Η Δανάη Μπάρκα έδειξε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της “Πάμε Δανάη” πόσο ευλύγιστη είναι Η Δανάη Μπάρκα απέδειξε πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπή της “Πάμε Δανάη” πόσο ευλύγιστη είναι.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega έβγαλε τα παπούτσια της και έκανε on air γέφυρα, αφήνοντας άφωνους όλους τους συνεργάτες της.

Η κίνηση αυτή της Δανάης Μπάρκα έγινε με αφορμή το βίντεο της ηθοποιού Φλόρενς Πιου.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

«Συγγνώμη παιδιά, η κοπελίτσα ξάπλωσε για να κάνει γέφυρα; Έλα τώρα! Μη με τρελαίνεται, δέκα χρόνια ενόργανη στο Περιστέρι», είπε η Δανάη Μπάρκα κι έκανε γέφυρα.

«Και σπαγγάτο κάνω, όλα τα κάνω», είπε ακόμα η Δανάη Μπάρκα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο