Αθλητισμός

Ελλάδα Καζακστάν: ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ! Η Ελλάδα μετέτρεψε σε γκολ, σχεδόν κάθε φάση [5-0]

Ελλάδα Καζακστάν: ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ! Η Ελλάδα μετέτρεψε σε γκολ, σχεδόν κάθε φάση [5-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [368204] EURO 2024 / PLAY OFF / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η πρώτη από τις δύο νίκες που ήθελε η Εθνική Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024 είναι γεγονός

Η πρώτη από τις δύο νίκες που ήθελε η Εθνική Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024 είναι γεγονός με το ευρύ 5-0 επί του Καζακστάν και όλα, πλέον, θα κριθούν στο εκτός έδρας παιχνίδι, στις 26 Μαρτίου, με τη Γεωργία, η οποία νωρίτερα είχε καθαρίσει με 2-0 το Λουξεμβούργο.

«Είμαστε φαβορί, είμαστε έτοιμοι και δεν υπάρχουν δικαιολογίες», είχε πει στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα ο Γκουστάβο Πογέτ δείχνοντας σιγουριά για τη νίκη. Μια σιγουριά που ήταν απολύτως δικαιολογημένη όπως αποδείχθηκε με την έναρξη του παιχνιδιού αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε αμέσως τον έλεγχο και δεν άργησε να πάρει και το προβάδισμα.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ (67′ Ρότα), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (46′ Ρέτσος), Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας (74′ Μπουχαλάκης), Μασούρας, Πέλκας (63′ Γιακουμάκης), Ιωαννίδης (63′ Κωνσταντέλιας).

Καζακστάν (Μαγκόμεντ Αντίεφ): Σάτσκι, Καΐροφ (46′ Ταπάλοφ), Μπιστρόφ, Μαρότσκιν, Γερλάνοφ, Βορογκόφσκι, Τσεσνόκοφ (67′ Ζούεφ), Μπεϊσεμπέκοφ, Ζαϊντουντίνοφ, Αστάνοφ (46′ Οράζοφ), Σαμορόντοφ (77′ Αϊμπέτοφ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments