Αθλητισμός

Αυτό είναι το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Πετρούσεφ

Αυτό είναι το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης ο Πετρούσεφ

Πηγή Φωτογραφίας: [368199] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ποια είναι η εκτίμηση για το διάστημα που θα μείνει εκτός...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ με 80-64, να έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα play off και να είναι γερά και στο «κόλπο» της τετράδας, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Φίλιπ Πετρούσεφ να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.

Ο Σέρβος ψηλός ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς, είχε 8 πόντους σε 7 λεπτά, όμως ήταν άτυχος και χτύπησε, με αποτέλεσμα να υποστεί οστικό οίδημα και να τίθεται νοκ-άουτ τις επόμενες μέρες, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Πετρούσεφ θα περάσει από νέα σειρά εξετάσεων και θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο με τρεις βδομάδες.

Ποια παιχνίδια χάνει

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή το γόνατο του είναι πρησμένο και θα πρέπει να ξεπρηστεί για να είναι πιο ασφαλή τα συμπεράσματα του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού.

Εφόσον, επαληθευτούν οι εκτιμήσεις για τον Σέρβο και τον τραυματισμό του, τότε ο Πετρούσεφ θα μείνει εκτός από το ματς της Basket League με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, από το εκτός έδρας κομβικό ματς με την Παρτιζάν για τη Euroleague αλλά και από αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα μια βδομάδα μετά, ενώ είναι αμφίβολος και για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Euroleague κόντρα στη Φενέρ στο ΣΕΦ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments