Ελλάδα

Αμαλιάδα: Θλίψη για τον 27χρονο που αυτοκτόνησε κοντά στο μνήμα του πατέρα του -Η τελευταία ανάρτηση-μήνυμα

Αμαλιάδα: Θλίψη για τον 27χρονο που αυτοκτόνησε κοντά στο μνήμα του πατέρα του -Η τελευταία ανάρτηση-μήνυμα

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

O νεαρός είχε χάσει τον πατέρα του από ασθένεια πριν περίπου 9 χρόνια, μόλις στα 49 του έτη, και το ψυχολογικό πλήγμα που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του ήταν τεράστιο.

«Παγωμένη» είναι από χθες το πρωί η τοπική κοινωνία του Χαβαρίου στην Αμαλιάδα λόγω της αυτοκτονίας του 27χρονου Γ.Σ..

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο 27χρονος που ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, ξεκίνησε το ταξίδι του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης με προορισμό τη γενέτειρά του. Η ανησυχία των ανθρώπων του κορυφώθηκε όταν πέρασαν τα μεσάνυχτα και δεν είχε φτάσει ακόμα στο σπίτι τους όπως υπολόγιζαν, ούτε είχε επικοινωνήσει μαζί τους. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ειδοποιήθηκαν οι αρχές, με τον άτυχο νεαρό να εντοπίζεται χθες νωρίς το πρωί στο κοιμητήριο όπου έχουν κηδευτεί ο πατέρας του και ο παππούς του, ελάχιστα μέτρα μακριά από τον τάφο του πρώτου, από τον ίδιο του το θείο.

O νεαρός είχε χάσει τον πατέρα του από ασθένεια πριν περίπου 9 χρόνια, μόλις στα 49 του έτη, και το ψυχολογικό πλήγμα που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του ήταν τεράστιο. Πηγές αναφέρουν μάλιστα πως τόσο ο 27χρονος, όσο και ο αδερφός του, όταν ένιωθαν ψυχολογική κατάπτωση και έφερναν στη μνήμη τους τον αγαπημένο τους πατέρα, πήγαιναν συνέχεια στο κοιμητήριο και καθόντουσαν κοντά στο μνήμα του.

Σύμφωνα με το patrisnews ο 27χρονος πρόσφατα είχε βιώσει και έναν χωρισμό.

Αμαλιάδα: Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι ο 27χρονος Άνθρωποι που τον γνώριζαν, επεσήμαναν πως ο 27χρονος ήταν ειδικός στις κυνηγετικές καραμπίνες και μάλιστα έφτιαχνε δικές του, ενώ λάτρευε και το κυνήγι. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες και οι φωτογραφίες που είχε μοιραστεί στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από διάφορες εξορμήσεις του. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε πως θα χρησιμοποιούσε το δίκαννο κυνηγετικό του όπλο για να αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Η ανάρτηση πριν την αυτοκτονία και ο χωρισμός Ο 27χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ωστόσο πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία φαίνεται να οδηγεί από την Αχαΐα προς την Ηλεία. «Καλή αντάμωση», ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, σημειώνουν πως η ανάρτηση αυτή πιθανόν μαρτυρά την απόφαση που είχε πάρει από πριν ο 27χρονος για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του έχει οριστεί για σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Χάβαρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments