Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Κ19 έχει από κοντά ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Κ19 έχει από κοντά ο Μεντιλίμπαρ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τέσσερις ποδοσφαιριστές τουλάχιστον από την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, που έχει προκριθεί στα ημιτελικά του UEFA Youth League, προτίθεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συμπεριλάβει στην αποστολή των ερυθρόλευκων για την προετοιμασία του καλοκαιριού ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κωστούλα, Αντώνη Παπακανέλλο, Θανάση Κουτσογούλα και τον Χρήστο Μουζακίτη σύμφωνα με το sport24.gr.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές τουλάχιστον από την ομάδα Κ19

Τέσσερις ποδοσφαιριστές τουλάχιστον από την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, που έχει προκριθεί στα ημιτελικά του UEFA Youth League, προτίθεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συμπεριλάβει στην αποστολή των ερυθρόλευκων για την προετοιμασία του καλοκαιριού ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κωστούλα, Αντώνη Παπακανέλλο, Θανάση Κουτσογούλα και τον Χρήστο Μουζακίτη σύμφωνα με το sport24.gr.

Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός έχει υπό τις οδηγίες του τούτες τις ημέρες στις προπονήσεις στον Ρέντη τους δύο τελευταίους, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Κουτσογούλας, ο οποίος σε δύο εβδομάδες θα κλείσει τα 20 χρόνια του, είναι αρχηγός της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ χαφ. Ο Μουζακίτης είναι 17 ετών και παίξει στη θέση του κεντρικού χαφ.

Όσο για τον Χαράλαμπο Κωστούλα, ο οποίος είναι 16,5 ετών, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και ο Παπακανέλλος, που είναι 18 χρόνων, παίζει ως επιτελικός χαφ και αριστερός εξτρέμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA Youth League (@uefayouthleague)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments