Κόσμος

Μόσχα: Επιμένει με μια φωτογραφία το ISIS – Ιδού ποιοι έκαναν την επίθεση, είναι μαχητές μας

Μόσχα: Επιμένει με μια φωτογραφία το ISIS – Ιδού ποιοι έκαναν την επίθεση, είναι μαχητές μας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Το Ισλαμικό Κράτος απαντά, στην ουσία, στην αρχισυντάκτρια του Russia Today, η οποία τόνισε πως «δεν είναι δουλειά του ISIS, αλλά των Ουκρανών, το αιματοκύλισμα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το Ισλαμικό Κράτος απαντά, στην ουσία, στην αρχισυντάκτρια του Russia Today, η οποία τόνισε πως «δεν είναι δουλειά του ISIS, αλλά των Ουκρανών, το αιματοκύλισμα»

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσω μιας ανάρτησης του ενημερωτικού της δικτύου, Amaq, στο Telegram, μια φωτογραφία όπου, όπως υποστηρίζει, απεικονίζονται οι τέσσερις δράστες της επίθεσης στη Ρωσία, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 143 άνθρωποι. 

Στην ανάρτηση – που αφήνει να εννοηθεί πως οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί – αναφέρεται πως η επίθεση στη Ρωσία διαπράχθηκε στο πλαίσιο του “πολέμου που μαίνεται” μεταξύ του Ισλαμικού Κράτους και των χωρών που πολεμούν το Ισλάμ. 

«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν σε μεγάλη συγκέντρωση χριστιανών στην πόλη Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας, Μόσχας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες και προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στον τόπο πριν αποσυρθούν με ασφάλεια στις βάσεις τους» τονίζεται σε άλλο σημείο και προστίθεται πως «εισέβαλαν οπλισμένοι με πολυβόλα, πιστόλια, μαχαίρια και βόμβες στην αίθουσα συναυλιών και τρεις άρχισαν να πυροβολούν ανθρώπους, ενώ ο τέταρτος έβαλε φωτιά στο χώρο».

Με τον τρόπο αυτό, το Ισλαμικό Κράτος απαντά, στην ουσία, στην αρχισυντάκτρια του Russia Today, η οποία τόνισε νωρίτερα πως «δεν είναι δουλειά του ISIS, αλλά των Ουκρανών, το αιματοκύλισμα στον συναυλιακό χώρο».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.