Πολιτική

Το νέο σποτ του iSYRIZA: “Ψηφιακό κράτος ή παρακράτος;”

Το νέο σποτ του iSYRIZA: “Ψηφιακό κράτος ή παρακράτος;”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο εξαπολύει "πυρά" σε βάρος της κυβέρνησης για το ψηφιακό κράτος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο εξαπολύει "πυρά" σε βάρος της κυβέρνησης για το ψηφιακό κράτος

Στο «ψηφιακό κράτος» εστιάζει την κριτική του ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του στο Youtube. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστιάζει σε διάφορα ζητήματα που το ίδιο χαρακτηρίζει ως «σκάνδαλα», όπως οι υποκλοπές, το «σκοιλ ελικίκου» και η υπόθεση που αφορά την Άννα Μαρία Ασημακοπούλου και την προώθηση του newsletter της σε email αποδήμων.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.