Lifestyle

Μάνος Πανταζής: «Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη ζήσαμε…»

Μάνος Πανταζής: «Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη ζήσαμε…»

Πηγή Φωτογραφίας: .newsone.gr

Το super model των '90s, Μάνος Πανταζής, μιλά για την εποχή που ήταν σε σχέση με την Κάτια Ζυγούλη.

Ο Μάνος Πανταζής μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη ζωή του, τη διεθνή καριέρα του στο μόντελινγκ, τη σχέση του με τη Κάτια Ζυγούλη, τη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και για το πρόβλημα υγείας που πέρασε η κόρη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Pantazis (@manospanta)

«Κάνω προπόνηση στο Άλσος Συγγρού εδώ και 5 χρόνια, τρέχω περίπου δέκα χιλιόμετρα τη μέρα. Είμαι 51 ετών για να διατηρούμαι προσέχω τη διατροφή μου και κάνω γυμναστική» ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενος στη ζωή του και τη διεθνή καριέρα του στο μόντελινγκ, είπε:

«Το μόντελινγκ ήταν το βασικό μου επάγγελμα. Με τα χρόνια αποφάσισα ότι η οικογένεια μου είναι ο πρωταρχικός μου σκοπός.

Έχω ανεξίτηλες εμπειρίες στο χρόνο από τις πασαρέλες. Δούλεψα με τους πιο γνωστούς οίκους μόδας. Είχα πάει για casting στον Armani. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό, είχα ξεχάσει το book μου και βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να μην έχω να του δείξω τίποτα και του είπα, ”αυτός είμαι, η απόφαση δική σας”. Ήμουν τυχερός, με διάλεξε για το σόου του. Το ίδιο βράδυ μας κάλεσε να πάμε με τη λιμουζίνα του να παρακολουθήσουμε μια συναυλία. Είχα την τύχη να δω από κοντά τη Madonna και ήταν κάτι μαγικό.

Δεν υπήρχε η ”σκοτεινή πλευρά” στο χώρο της μόδας αν δεν ήθελες εσύ ο ίδιος να υπάρχει. Ο κάθε άνθρωπος έχει φραγμούς, αρχές και αξίες. Είναι εύκολο να απορρίψεις την ”σκοτεινή πλευρά” της μόδας με τρόπο που να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση. Κάποιοι φίλοι που έχω μιλήσει μπορούσαν να έχουν ξεπεράσει αυτό το όριο. Μετά υπήρχαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα γιατί έκαναν κάτι που δεν ήθελαν και το μετάνιωσαν».

Για τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη, ανέφερε:

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη δεν υπήρχαν τα social media. Όποτε βγαίναμε έξω πάντα υπήρχε κάποιος φωτογράφος ή μια κάμερα. Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι επειδή ο κόσμος δεν μπορούσε να μας βρει εύκολα. Γινόμασταν εξώφυλλα στα περιοδικά. Αυτό όμως δεν επηρέασε τη σχέση μας».

Επίσης αναφέρθηκε στη σχέση του με τα παιδιά του και το πρόβλημα υγείας της κόρης του, τι είπε:

«Οι κόρες μου δεν μου κάνουν ερωτήσεις για το παρελθόν γιατί δεν έχουν δει τίποτα ακόμη από όλα αυτά. Είχα πάει σε μια καμπάνια με την μεγάλη μου κόρη και με ρωτούσε γιατί με φωτογραφίζουν συνέχεια. Δεν ήθελα να τη μπερδέψω, δεν είχα τι να απαντήσω. Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με την κόρη μου. Είχε άπνοιες και έκανε χειρουργείο».

«Παντρεύτηκα στο κατάλληλο timing, θα ήθελα όμως να είχα κάνει νεότερος τα παιδιά μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments