Αθλητισμός

Γεωργία Ελλάδα: Σύρραξη και αποβολή για Τζαβέλλα και Λόρια [vid]

Γεωργία Ελλάδα: Σύρραξη και αποβολή για Τζαβέλλα και Λόρια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Η Εθνική Ελλάδας είναι στο 0-0 με τη Γεωργία, εκτός έδρας, στον αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024 και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου είχαμε νεύρα και αποβολές για τους Τζαβέλλα και Λόρια, οι οποίοι ήταν αμφότεροι εκτός 11άδας.

Νεύρα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου

Η Εθνική Ελλάδας είναι στο 0-0 με τη Γεωργία, εκτός έδρας, στον αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024 και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου είχαμε νεύρα και αποβολές για τους Τζαβέλλα και Λόρια, οι οποίοι ήταν αμφότεροι εκτός 11άδας.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης είχε ελάχιστες φάσεις και κανένα γκολ, είχε όμως δύο κόκκινες κάρτες και μάλιστα σε παίκτες που δεν έπαιζαν. Ενδεικτικό κι αυτό του πάθους που υπάρχει και στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα, στο φινάλε του πρώτου μέρους μια αψιμαχία των Μάνταλου και Κβαρατσχέλια ήταν αρκετή για να υπάρξει σύρραξη, με τον διαιτητή να δείχνει τελικά κόκκινη κάρτα στους αναπληρωματικούς Τζαβέλλα και Λόρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments