Διεθνή

Βαλτιμόρη: Συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης, 6 οι αγνοούμενοι [vid]

Βαλτιμόρη: Συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης, 6 οι αγνοούμενοι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο παρακολούθησης που δείχνουν ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων να προσκρούει σε πυλώνα της γέφυρας Φράνσις Σκοτ Key

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο παρακολούθησης που δείχνουν ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων να προσκρούει σε πυλώνα της γέφυρας Φράνσις Σκοτ Key

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο παρακολούθησης που δείχνουν ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων να προσκρούει σε πυλώνα της γέφυρας Φράνσις Σκοτ Key, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της μεταλλικής κατασκευής να καταρρεύσει πέσει στο ποτάμι.

Αμέσως μετά την πρόσκρουση, ξέσπασε φωτιά στο πλοίο με σημαία Σιγκαπούρης, Dali, αλλά και στη γέφυρα, που κατέρρευσε μέσα σε δευτερόλεπτα, παρασύροντας στο βυθό άγνωστο αριθμό οχημάτων που εκείνη την ώρα κινούνταν πάνω της.

Οι αρχές λένε ότι την ώρα του ατυχήματος βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα οκτώ άνθρωποι, οι οποίοι ήταν εργάτες που έκαναν επισκευές. Από αυτούς 2 βρέθηκαν από τους δύτες που έσπευσαν στο σημείο, ο ένας σε καλή κατάσταση και ο άλλος νοσηλεύεται στη σοβαρή κατάσταση.

Δυστυχώς, άλλοι έξι αγνοούνται και όσο περνά η ώρα χάνονται οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί. Το νερό την ώρα του ατυχήματος είχε θερμοκρασία 9 βαθμών Κελσίου, πράγμα που σημαίνει ότι μετά από μερικές ώρες είναι επικίνδυνο για την υγεία τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments