Lifestyle

Το τραγούδι της Σάττι σαρώνει στα charts – Οι ξένοι TikToker κάνουν τα πειράματά τους μαθαίνοντας ελληνικά

Το τραγούδι της Σάττι σαρώνει στα charts – Οι ξένοι TikToker κάνουν τα πειράματά τους μαθαίνοντας ελληνικά

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Aaron Sibley Music

Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σαρώνει στα charts. Βρετανός TikToker τραγουδά το «Ζάρι» και κάνει ρεκόρ προβολών. Τα φαβορί της φετινής Eurovision.

Viral έγινε στο TikTok ένας Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδάει το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Τα βίντεο του Άαρον Σίμπλεϊ μετρούν ήδη χιλιάδες προβολές και έχουν αποσπάσει πολλά σχόλια, με τους χρήστες του TikTok να τον συγχαίρουν για την προσπάθεια του να τραγουδήσει στα ελληνικά.

View this post on Instagram

A post shared by A A R O N S I B L E Y (@itsaaronsibley)

Ο Βρετανός τραγουδιστής φορούσε μάλιστα και ένα μπλουζάκι με την σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Zari» με τον δικό του τρόπο, σαν μπαλάντα.

«Η συμμετοχή της Ελλάδας στην @eurovision φέτος είναι καταπληκτική και έπρεπε να κάνω προσπάθεια», αναφέρει και εξηγεί ότι μαθαίνει ελληνικά εδώ και λίγο καιρό. «Είναι τόσο όμορφη γλώσσα, αλλά και δύσκολη», ομολογεί. Δηλώνει ακόμη ότι ο Έλληνας σύντροφός του τον μύησε στη χώρα και τον πολιτισμό της. «Ερωτεύτηκα», σημειώνει.

Απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια, της λέει «προσπάθησα» και στο βίντεο ακούγεται να λέει : «Το να μάθεις την ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο. Το να τραγουδάς στα ελληνικά ακόμη δυσκολότερο».

Η τραγουδίστρια μάλιστα σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού συναδέλφου της. «Είναι τόσο όμορφο», του έγραψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments