Trash

Καρντάσιαν: Ανέβασε φωτογραφίες και της γράφουν ότι προσπαθεί να μοιάσει στη σύζυγο του Κάνιε, Μπιάνκα

Καρντάσιαν: Ανέβασε φωτογραφίες και της γράφουν ότι προσπαθεί να μοιάσει στη σύζυγο του Κάνιε, Μπιάνκα

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/SKIMS

«Τι προσπαθεί να κάνει, να μοιάσει στη σύζυγο του Κάνιε;» αναρωτιούνται οι σχολιαστές

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας η Κιμ Καρντάσιαν καθώς στους περισσότερους η εικόνα θύμισε τη σημερινή σύζυγο του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Στη φωτογραφία, η 43χρονη τηλεπερσόνα φοράει μια γούνα με τίποτα από μέσα εκτός από ένα μαύρο καλσόν, σε ένα λουκ που θύμισε αρκετά τις επιλογές που κάνει η Σενσόρι και έχουν προκαλέσει πολλά – και κυρίως αρνητικά – σχόλια. Όπως παρατήρησαν, μάλιστα, αρκετοί η Καρντάσιαν σαν να αντέγραψε ακόμα και το στυλ των μαλλιών της Σενσόρι.

«Κιμ Σενσόρι!!! Κιμ τι κάνεις;» σχολίασε κάποιος κάτω από τη φωτογραφία της Καρντάσιαν. «Οκ, τώρα συμπεριφέρεται όπως η Σενσόρι» σχολίασε στο ίδιο πνεύμα ένας δεύτερος, «με έμπνευση από τη Σενσόρι» πρόσθεσε ένας τρίτος σχολιαστής. «Τι προσπαθεί να κάνει, να μοιάσει στη σύζυγο του Κάνιε;» αναρωτήθηκε ένας τέταρτος σχολιαστής.

Η Καρντάσιαν, πάντως, είχε δώσει ένα ανάλογο δείγμα γραφής λίγες ημέρες νωρίτερα αναρτώντας δύο παρόμοιες φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει κατά την επίσκεψή της στο Παρίσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments