Πολιτική

Πρόταση δυσπιστίας – Μπούρας σε Κωνσταντοπούλου: Μας σπάσατε τα νεύρα – Τι του απάντησε

Πρόταση δυσπιστίας – Μπούρας σε Κωνσταντοπούλου: Μας σπάσατε τα νεύρα – Τι του απάντησε

Πηγή Φωτογραφίας: [368317] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το επεισόδιο σημειώθηκε αμέσως μετά την ομιλία του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

Ένα νέο επεισόδιο ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή με πρωταγωνιστές την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον αντιπροέδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα ο οποίος προήδρευε της συνεδρίασης όπου συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης. 

Η νέα κόντρα συνέβη λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή, πρώην υπουργού Μεταφορών, ο οποίος μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών. Την ώρα που ο κ. Μπούρας εξηγούσε στους βουλευτές τα βήματα της διαδικασίας μετά την ομιλία του κ. Καραμανλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάτι είπε σε έντονο τόνο προς το προεδρείο, με αποτέλεσμα ο κ. Μπούρας να της απαντήσει: «Μας σπάσατε τα νεύρα!».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπούρας έδωσε ξανά τον λόγο στην κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν άφησε αναπάντητη τη φράση του κ. Μπούρα. «Επιτρέπετε να λέτε σε αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος “μας έχετε σπάσει τα νεύρα”; Αλλά αυτά τα κάνετε γιατί αντιλαμβάνεστε την ευθύνη της κυβέρνησης στην τραγωδία των Τεμπών», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου. Παρεμβαίνοντας, ο κ. Μπούρας πήρε τον λόγο και η ένταση εκτονώθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments