Πολιτική

Βουλή: Κορυφώνεται η αντιπαράθεση για την πρόταση δυσπιστίας – Live η μάχη

Βουλή: Κορυφώνεται η αντιπαράθεση για την πρόταση δυσπιστίας – Live η μάχη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα πάρει τελευταίος τον λόγο, θα κλείσει απόψε η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης με αιχμή την τραγωδία των Τεμπών.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα αρχίσουν να τοποθετούνται στην τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια από τις 17:00 κατ’ αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων.

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα πάρει τελευταίος τον λόγο, θα κλείσει απόψε η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης με αιχμή την τραγωδία των Τεμπών.

Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι έντονη όπως ήταν και η χθεσινή (27/03/2024) κατά την οποία ξεχώρισε η ομιλία του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Σήμερα το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο» μέχρι την ονομαστική ψηφοφορία η οποία θα γίνει αργά το βράδυ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments