Πολιτική

Μαρινάκης: Αύριο στο υπουργικό Συμβούλιο θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Μαρινάκης: Αύριο στο υπουργικό Συμβούλιο θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για το Υπουργικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή, ανέφερε ότι θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, η τετάρτη τα τελευταία πέντε χρόνια

Για το Υπουργικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή, ανέφερε ότι θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, η τετάρτη τα τελευταία πέντε χρόνια

Με αναφορά στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκίνησε την εισαγωγική του τοποθέτηση ο Παύλος Μαρινάκης. Για το Υπουργικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή, ανέφερε ότι θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, η τετάρτη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Για τη σύστασή προανακριτικής: Άλλο ένα πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση. Η ιστορία δεν γράφεται με αν και με θα, Αν εννοούν αυτά που λένε, να κάνουν τον κόπο να συντάξουν το αντίστοιχο κατηγορητήριο. Δεν το έχουν κάνει. Μόνο λάσπη στον ανεμιστήρα. Άλλη μια τέτοια περίπτωση ήταν και το σημερινό πυροτέχνημα.

Για δηλώσεις Παππά

Τα κομμάτια του παζλ είναι τρία, ψάχναμε το τρίτο, το αποκάλυψε ο κ. Παππας. Όσο μιλάνε αποκαλύπτουν. Η πλήρης εικόνα είναι προσυνεννόηση, πρωτοσέλιδο Έθνος, πρόταση δυσπιστίας, ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Για τον υπ. Δικαιοσύνης

Ο κ. Φλωριδης αναφέρθηκε στις πολιτικές δυνάμεις που καλλιεργούν ή διογκώνουν fake news.  γιατί βρίσκουν αφορμή σε ένα τραγικό δυστύχημα για να φτιάξουν αφήγημα πάνω στον πόνο των ανθρώπων. Η στάση τους δείχνει ότι δεν θέλουν την αλήθεια. Θέλουν να παραπλανήσουν την κοινωνία γιατί ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και θυμωμένος.

Ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος για την τοποθέτηση του κ. Φλωρίδη σχετικά με τα όσα καταλογίζονται στη Δικαιοσύνη για τα Τέμπη, ο κ. Μαρινάκης, είπε: Ναι γιατί ο Φλωρίδης έχει καθήκον να προστατεύει την έρευνα της δικαιοσύνης.

Για τα Τέμπη

Υπάρχει κανείς που αμφισβητεί ότι υπάρχει συνδρομή του ανθρώπινου λάθους; Ο πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχει συνδρομή και του ανθρώπινου παράγοντα σύμφωνα με τα στοιχεία. Αυτό προέκυψε από την πρώτη στιγμή. Άμεσα, ο άνθρωπος αυτός ομολόγησε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει, τόνισε.

Δεν είμαστε εδώ για να βγάζουμε αποφάσεις, είπε σε άλλο σημείο. Δεν είναι σωστό να βγάζουμε αποφάσεις σε μια τηλεοπτική συζήτηση. Σε μια εν εξελίξει έρευνα το να βγάζεις τίτλο ότι έγινε μπάζωμα για συγκάλυψη είναι επικίνδυνο.

Ερωτηθείς για το αν θα συναινέσει ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής στην προανακριτική επιτροπή: Είναι δεδομένο ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μπει ποτέ εμπόδιο στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Καραμανλής το είπε και χθες πως δεν κρύβεται πίσω από την ασυλία του. Άρχισαν πάλι να πετάνε λάσπη επειδή χειροκροτήθηκε. Γιατί χειροκροτήθηκε; Επειδή είπε ότι δεν κρύβεται πίσω από την ασυλία του, σχολίασε ο κ. Μαρινάκης.

Για τον χρόνο εκδίκασης της υπόθεσης: Η Δικαιοσύνη θα κλείσει την ανάκριση όταν τελειώσουν όλες οι απολογίες. Οι χρόνοι που ακολουθεί η δικαιοσύνη είναι μέχρι τώρα ενθαρρυντικοί. Το γεγονός ότι ένα χρόνο περίπου μετά είναι σε τέτοιο προχωρημένο στάδιο η ανάκριση είναι καλό.

Για επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Ο πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον για την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου. Δεν κατέστη εφικτό λόγω του προγράμματος του συνεδρίου της ΝΔ. Οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, σημείωσε.

Για τις δηλώσεις Ραγκούση περί νοθείας εκλογών: Λέει πράγματα τα οποία έχουν δύο προεκτάσεις:

  • Το πιο σοβαρό, που πρόκειται για μια συνειδητή υπονόμευση του πολιτεύματος. Προσβάλλουν τη χώρα και τη δημοκρατία αλλά και τους ανθρώπους
  • Το δεύτερο είναι η διάσταση : την κωμικοτραγική διάσταση. Γατί προφανώς βλέπουν ότι κανείς δεν «αγοράζει αυτές τις θεωρίες υπονόμευσης. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να τους πάρει κάποιος στα σοβαρά. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα ούτε να αμφισβητεί ούτε να υπονομεύει το πολίτευμά μας. Δεν είναι ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης. Είναι ζήτημα προστασίας του πολιτεύματος.

Άρθρο 16: Δεν παρακάμφθηκε κανένα Σύνταγμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments