Αθλητισμός

ΑΕΚ Ολυμπιακός: Το σχέδιο μάχης του Μεντιλίμπαρ για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή

ΑΕΚ Ολυμπιακός: Το σχέδιο μάχης του Μεντιλίμπαρ για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τους πράσινους βρέθηκε στο -5 από την κορυφή. Όμως στους Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με ένα διπλό στην OPAP Arena οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο -2 από την ΑΕΚ, βάζοντας εκ νέου φωτιά στα playoffs και ενώ θα απομένουν οκτώ αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ (31/3, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD) στην OPAP Arena, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή. Αυτό είναι το σχέδιο μάχης του Μεντιλίμαρ

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τους πράσινους βρέθηκε στο -5 από την κορυφή. Όμως στους Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με ένα διπλό στην OPAP Arena οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο -2 από την ΑΕΚ, βάζοντας εκ νέου φωτιά στα playoffs και ενώ θα απομένουν οκτώ αγωνιστικές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το βράδυ του Σαββάτου (30/3) και ανακοινώθηκε η αποστολή. Σε αυτήν υπήρχε μία ηχηρή απουσία, καθώς ο Όρτα είναι απών εξαιτίας ενοχλήσεων, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Από την άλλη, στην αποστολή επέστρεψε ο Ζέλσον Μαρτίνς, με τον Μεντιλίμπαρ να έχει περισσότερες επιλογές στα επιθετικά άκρα.

Όσον αφορά στο σχήμα, ο Ισπανός τεχνικός πιθανότατα να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Υπάρχει δίλημμα για το πρόσωπο που θα βρίσκεται κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, με τον Πασχαλάκη πάντως να έχει το προβάδισμα έναντι του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

Όλα δείχνουν πως ο Ρέτσος και ο Κάρμο θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Ροντινέι και Ορτέγκα θα αγωνιστούν στα άκρα. Ο Βραζιλιάνος και ο Αργεντινός μπακ πήραν τις απαραίτητες ανάσες στην διακοπή και ετοιμάζονται για την επιστροφή στη δράση.

Ο Έσε και ο Τσικίνιο θα αγωνιστούν στον άξονα και λογικά, απόντος του Όρτα, ο Φορτούνης θα παίξει πιο μπροστά τους ως 10άρι. Αυτό σημαίνει πως ο Ποντένσε με τον Μασούρα θα παίξουν στα επιθετικά άκρα, με τον “καυτό” Ελ Κααμπί να τοποθετείται στην… αιχμή του δόρατος. Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Μεντιλίμπαρ να προχωρήσει σε κάποια έκπληξη, θέλοντας να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Πηγή: Κώστας Αυγουστάκης//sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments