Πολιτική

Δένδιας: Οι ευρωεκλογές δεν είναι μια αδιάφορη διαδικασία

Δένδιας: Οι ευρωεκλογές δεν είναι μια αδιάφορη διαδικασία

Πηγή Φωτογραφίας: [368345] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η ΝΔ ανήκει στις δυνάμεις της προόδου και της υπευθυνότητας.

“Οι ευρωεκλογές δεν είναι μία αδιάφορη διαδικασία. Συγκρούονται στην Ευρώπη οι δυνάμεις της υπευθυνότητας με τις δυνάμεις του λαϊκισμού. Ιστορικά η ΝΔ ανήκει στις δυνάμεις της προόδου και της υπευθυνότητας. Θέλουμε να πείσουμε την ελληνική κοινωνία, να πετύχουμε και να έχουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές». Αυτά σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στην επετειακή εκδήλωση που οργάνωσε στην Πάτρα η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Όπως πρόσθεσε, «προχωράμε με αίσθηση της κρισιμότητας, αλλά και με αυτοπεποίθηση», συμπληρώνοντας: «Έχουμε μία διάφανη, μία καθαρή ευρωπαϊκή ατζέντα στη ΝΔ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διατυπώνει ένα καθαρό ευρωπαϊκό λόγο, με απόλυτη πίστη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, Όχι γιατί δεν ξέρουμε τα προβλήματα της Ευρώπης, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα υπερβούμε. Γιατί ξέρουμε ότι η Ευρώπη είναι απαραίτητη για το κοινό μας μέλλον και συγχρόνως ξέρουμε ότι η επέλαση του λαϊκισμού και της ασυναρτησίας έχει κόστος. Εμείς λοιπόν συνεχίζουμε να πορευόμαστε με τις αρχές και τις αξίες μας για ένα καλύτερο μέλλον. Γιατί εμείς όλοι δουλεύουμε για να πραγματοποιήσουμε ένα όραμα του ιδρυτή μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, μία ευρωπαϊκή δημοκρατική Ελλάδα».

Παράλληλα, ο Νίκος Δένδιας σημείωσε ότι «είναι υποχρέωση και καθήκον μας να διεξάγουμε και αυτή την προσπάθεια όλοι όσοι ανήκουμε στη ΝΔ» και συνέχισε: «Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στην ιστορία της παράταξής μας, απέναντι στις οικογένειές μας και στα παιδιά μας, είναι υποχρέωσή μας απέναντι στις ερχόμενες γενιές των Ελλήνων και πάνω και πέρα από όλα είναι υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα και στο μέλλον της. Πάμε για μία μεγάλη νίκη για να υπηρετήσουμε την παράταξή μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments