Πολιτική

Μητσοτάκης: Λογοδοτούμε μόνο στον Ελληνικό λαό και σε κανέναν άλλον

Μητσοτάκης: Λογοδοτούμε μόνο στον Ελληνικό λαό και σε κανέναν άλλον

Πηγή Φωτογραφίας: [368383] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

"Πολύ σημαντικές" χαρακτήρισε τις εκλογές ο πρωθυπουργός.

Από το Μοσχάτο όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την περιοδεία του εν όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου. Αφού συνομίλησε με πολίτες, τόνισε ότι «λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό. Δεν θα συγκυβερνήσουμε με κανέναν».

Αναφερόμενος στην προεκλογική περίοδο τόνισε ότι «οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές» και ότι μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα θέματα οικονομίας και της ακρίβειας. Ειδικότερα, όπως τόνισε «το μέρισμα της οικονομικής ανάπτυξης επιστρέφεται στην κοινωνία».

«Ενας δήμος που πολύ αγαπώ και τον οποίο επιλέξαμε για την έδρα της ΝΔ. Γυρίσαμε στο σπίτι μας σήμερα. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη μαζική σας παρουσία σήμερα στην πλατεία στο Μοσχάτο. Σας ευχαριστώ για τους αγώνες που δώσατε για τη Νέα Δημοκρατία. Εσείς ήσασταν οι μπροστάρηδες για τη διπλή νίκη στις εθνικές εκλογές και θα είστε και εσείς στη νίκη των ευρωεκλογών.

Σε μία εβδομάδα θα έχουμε το επετειακό συνέδριο να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ από τον Κ. Καραμανλή. Η παράταξη που αποκατέστησε τη δημοκρατία που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, την κράτησε στην Ευρώπη και σήμερα κάνει την Ελλάδα μία πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα.

Αυτό είχατε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε στην πρόταση δυσπιστίας στη συζήτηση ήταν πολύ αποκαλυπτική για το πώς εργαλειοποιούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μία τραγωδία για κομματικά οφέλη.

Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας τον Ιούνιο του 2023 μας εξουσιοδοτήσαμε να συνεχίζουμε να προχωρούμε να κάνουμε την Ελλάδα μία ευρωπαϊκή χώρα κανονική. Ασυμβίβαστα θα προχωρήσουμε. Εγώ και η Νέα Δημοκρατία λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό σε κανέναν άλλο».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον κατώτατο μισθό, σημειώνοντας: «Κάθε μέρα υλοποιούμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα με συνέπεια. Χθες αποφασίστηκε να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός κατά 50 ευρώ στα 830. Οταν ήρθαμε στα πράγματα ήταν 670. Προχωράμε με τις μεταρρυθμίσεις στη Παιδεία και την Υγεία.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι 36 δισ ευρώ έφερε πίσω στη χώρα αυτή η κυβέρνηση και τα χρήματα ατά τώρα πέφτουν στην οικονομία.

Σημαντικές οι ευρωεκλογές γιατί όσο πιο δυνατή είναι η Νέα Δημοκρατία, εγώ πηγαίνω στις Βρυξέλλες για να διεκδικήσω περισσότερα, για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τα σύνορα όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Έχει μεγάλη σημασία η παράταξη μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή για να στείλουμε ισχυρή τη ΝΔ στην Ευρώπη και ισχυρή νομιμοποίηση απέναντι σε όσους ενδιαφέρονται μόνο για το πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, γιατί εσείς με ψηφίσατε δεν με διόρισε κάποιος.

Να αντιμετωπίσουμε τις Ευρωεκλογές με σημασία γιατί είναι πολύ σημαντικές. Όσοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι δεύτερος δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε. Αυτό είναι το μήνυμα για την κάλπη των ευρωεκλογών».

Μιλώντας για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό το σκάφος της πατρίδας μας να παραμένει σταθερό και ασφαλές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments