Πολιτική

Άδωνις: Διαγωνισμός Κασσελάκη – Ανδρουλάκη για την πιο χυδαία εκμετάλλευση στα Τέμπη [vid]

Άδωνις: Διαγωνισμός Κασσελάκη – Ανδρουλάκη για την πιο χυδαία  εκμετάλλευση στα Τέμπη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Οι τρεις πρώτοι μήνες Δούκα είναι τραγωδία για την Αθήνα

Την άποψη, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα διαγωνισμό Κασσελάκη – Ανδρουλάκη ως προς τη χυδαία εκμετάλλευση της τραγωδίας στα Τέμπη, διατύπωσε, σε σημερινή τοποθέτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο υπουργός Υγείας τόνισε, εισαγωγικά, αναφερόμενος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κόντρα, πως «δεν κόβουμε τα φάρμακα στους καρκινοπαθείς. Το δημοσίευμα της εφημερίδας Κόντρα είναι χυδαίο, απαράδεκτο, ψευδές. Δεν κόβουμε τα φάρμακα, που δίνουμε στους καρκινοπαθείς. Η μεγαλύτερη προσοχή στη συνταγόγραφηση δεν σημαίνει πως διακόπτεται η παροχή φαρμάκων στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας. Δεν κόβονται τα φάρμακα. Οι γιατροί λένε πως, κατά τη γνώμη τους, πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στη συνταγογράφηση ακριβών φαρμάκων».

Ερωτηθείς, στη συνέχεια για τη σημερινή ανάρτηση Κασσελάκη σχετικά με προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη, ο Ά. Γεωργιάδης απάντησε: «Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση στη Βουλή. Θέλω όμως να δω την κατηγορία, για την οποία πρέπει να κληθεί να τοποθετηθεί ο Κώστας Καραμανλής. Όμως, προσωπικά δεν έχω αίσθηση ποινικής ευθύνης του Κώστα Καραμανλή. Και σημειώνω ότι, πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει μια εξήγηση για την Ευρωπαία Εισαγγελέα, η οποία διερευνά τα πεπραγμένα της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολιτικά προσχηματικό αυτό που κάνει ο Κασσελάκης.

Από εκεί και πέρα, αυτό που διαπιστώνω είναι ένας διαγωνισμός Κασσελάκη – Ανδρουλάκη για το ποιος θα φανεί περισσότερο στην αντιπολίτευση. Πρόκειται για μια χυδαία εκμετάλλευση του δυστυχήματος των Τεμπών. Τις ίδιες γελοιότητες με τον Ανδρουλάκη είχε κάνει πιο πριν η κυρία Γεροβασίλη. Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν έχει καμιά δουλειά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στον οποίο πηγαίνει σήμερα Ως αρχηγός κόμματος πηγαίνει στη δικαιοσύνη. Και αυτό είναι μια αντιθεσμική συμπεριφορά. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιούν μια εθνική τραγωδία χωρίς περιστροφές».

Ακόμη, αναφορικά με το έργο του κ. Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «αυτό που συνέβη στον δήμο Αθηναίων πρέπει να μας γίνει μάθημα εν όψει των ευρωεκλογών. Ο Κώστας Μπακογιάννης προχωρούσε παράλληλα μεγάλα έργα στην Αθήνα. Ένα από αυτά ήταν ο μεγάλος περίπατος, ο οποίος δεν πήγε καλά. Όμως, στα άλλα έργα πήγαινε καλά. Υπήρξε χαλαρή αντιμετώπιση του δεύτερου γύρου και ο Μπακογιάννης έχασε. Ο Δούκας έβαλε σε τρεις μήνες ακροαριστερούς στο ραδιοφωνικό σταθμό. Μιλάμε πλέον για ακροαριστερή διοίκηση στον δήμο Αθηναίων. Ο Δήμος της Αθήνας είναι παραδομένος στην άκρα αριστερά. Είναι τρεις μήνες δήμος και το έως τώρα έργο του είναι απογοητευτικό. Ο Χάρης Δούκας ακολουθεί την άκρα αριστερά στη διπλή ανάπλαση και την αναβάθμιση των Εξαρχείων. Οι πρώτοι τρεις μήνες του κυρίου Δούκα είναι τραγωδία».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο και για το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι «το συνέδριο της ΝΔ θα είναι ένα συνέδριο συσπείρωσης ενόψει ευρωεκλογών. Το Συνέδριο σαλπίζει την προσπάθειά μας για τις ευρωεκλογές. Και στις ευρωεκλογές πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στέλνουμε ευρωβουλευτές, οι οποίοι στρέφονται εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments