Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το κατηγορητήριο ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή

Κυβερνητικές πηγές: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το κατηγορητήριο ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Την κατάθεση του κατηγορητηρίου εναντίον του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και το αίτημα για διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

Πώς απαντάει η κυβέρνηση στο κείμενο που έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και αφορά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Την κατάθεση του κατηγορητηρίου εναντίον του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και το αίτημα για διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

«Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, όποιος θεωρεί ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής για πράξη ή παράλειψη από πολιτικά πρόσωπα, έχει τη δυνατότητα να συντάξει κατηγορητήριο, το οποίο θα περιέχει και πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής εξέτασης και αφού συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, να το φέρει στην Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία», τονίζουν.

«Μέχρι να ακολουθηθεί η ανωτέρω διαδικασία, μιλάμε απλώς για ακόμα ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», συμπληρώνουν οι κυβερνητικές πηγές στο σχόλιό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments