Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με υπογραφή Ντεσπόντοφ ακόμη ένα ντέρμπι το 2024!

ΠΑΟΚ: Με υπογραφή Ντεσπόντοφ ακόμη ένα ντέρμπι το 2024!
Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ άνοιξε το σκορ στο 3-2 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και έβαλε την «υπογραφή» του σε ακόμη ένα μεγάλο ματς του Δικέφαλου την τρέχουσα χρονιά.

Εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ του ΠΑΟΚ στο 3-2 που κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου ήταν ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ και έτσι έβαλε (και) εκείνος την «υπογραφή» του σε μία άκρως σημαντική νίκη για τον Δικέφαλο.

Παράλληλα έφτασε τα 13 τέρματα στη σεζόν, είναι πλέον άμεσα μέσα σε 25 γκολ του club σε όλες τις διοργανώσεις (προσωπικά+ασίστ+εύστοχα πέναλτι που κέρδισε εκείνος και τα εκτέλεσε κάποιος συμπαίκτης του) και ευρύτερα «επιβεβαιώνει» την κλάση του και το ότι ξέρει… πολύ μπάλα.

Λένε άλλωστε πως οι μεγάλοι παίκτες είναι για ανάλογου επιπέδου παιχνίδια όπως αυτό του «Απόστολος Νικολαϊδης» και ο 28χρονος άφησε μέχρι στιγμής το στίγμα του στα περισσότερα που έδωσε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του 2024, κόντρα δηλαδή στα έτερα μέλη του εγχώριου Big-5.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Το προχθεσινό λοιπόν ήταν το 8ο φετινό ντέρμπι του συλλόγου που έπαιξε ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός με ΑΕΚΑρηΟλυμπιακό ή Παναθηναϊκό και ο απολογισμός του είναι τέσσερα γκολ και μία ασίστ.

Αρχικά σκόραρε δις στο 2-1 που κέρδισε το club τους «πράσινους» στις 28 Ιανουαρίου, ύστερα σημείωσε το μόνο του γκολ στην ήττα 4-1 από τον Ολυμπιακό στις 18 Φεβρουαρίου και μετέπειτα άνοιξε το σκορ στο πρόσφατο 3-2 επί του «τριφυλλιού».

Την ίδια στιγμή έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Τόμας Κεντζιόρα στη νίκη με 2-1 ξανά επί των «πράσινων» στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο όπου τελικά ο Δικέφαλος αποκλείστηκε στα πέναλτι και αυτόματα είναι άμεσα μέσα σε πέντε αντίστοιχα «μαυρόασπρα» γκολ σε μόλις 499′ συμμετοχής του, αφού το μόνο ντέρμπι που έπαιξε από την αρχή ως το τέλος ήταν εκείνο με τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα.

Παράλληλα όμως για εκατοστά η… συγκομιδή του δεν είναι μεγαλύτερη, αφού τελείωσε και δημιούργησε αρκετές τεράστιες ευκαιρίες που έβγαλε ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια.

Για παράδειγμα στο 1-1 της 11ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη είδε το σουτ του να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ στο 1-4 από τους Πειραιώτες ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τον «νίκησε» στο μεταξύ τους τετ α τετ, σε ένα χρονικό σημείο που το αποτέλεσμα βρίσκονταν ακόμη στα επίπεδα του 1-3.

Συν τις άλλοις στην ήττα (2-1) του «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Αρη στις 7 Ιανουαρίου ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης «φλέρταρε» με το γκολ μετά από εκτέλεση δικού του στατικού, ενώ τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έφτιαξε» δύο κλασικές ευκαιρίες για τον Τόμας Μπράντον (17′, 50′) και μία για τον Κεντζιόρα (18′), όπου σε όλες ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι αντέδρασε σωστά και απέκρουσε.

Ο Ντεσπόντοφ κόντρα στο Big-5 το 2024

  • Αγώνες: 8
  • Λεπτά: 499′
  • Γκολ: 4
  • Ασίστ: 1

Πηγή: gazzetta.gr//Γιώργος Ντυμένος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments