Lifestyle

Survivor – Αντιπαράθεση για τον Σταμάτη: «Είναι απλά ανεπιθύμητος, τα υπόλοιπα είναι άχρηστες πληροφορίες»

Survivor – Αντιπαράθεση για τον Σταμάτη: «Είναι απλά ανεπιθύμητος, τα υπόλοιπα είναι άχρηστες πληροφορίες»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Survivor Greece

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Λιανού, η ζήλεια, το «πιόνι» της Αλέξη, η επιστροφή της Ασημίνας και η μάχη για την 2η ασυλία

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στις ασυλίες την 13η εβδομάδα του Survivor 2024 δίνοντας την… ευκαιρία τους Μπλε να πετάξουν στον τάκο τον Σταμάτη Ταλαδιανό με το επιχείρημα ότι τους χαλάει το κλίμα στη καλύβα. Η απόφαση των Μπλε να βγάλουν άντρα υποψήφιο αφήνει ανοιχτό το φύλο της αναμέτρησης για τη μονομαχία παραμονής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς οι Κόκκινοι την Κυριακή ψήφισαν την Ιωάννα Τζαβέλα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/4) οι Μπλε σχολίασαν την στρατηγική των Κόκκινων στην κάλπη εκφράζοντας την απορία τους γιατί επέλεξαν μια δυνατή παίκτρια. «Λες και δουλεύουν για εμάς» σχολίασαν, με τον Φάνη Μπολέτση να προσπαθεί να δώσει εξήγηση στην απόφασή τους εκτιμώντας πως ίσως αυτό το έκαναν για να «γλιτώσει άλλη μια εβδομάδα ο Αλέξης Παππάς»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Από την πλευρά της η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δήλωσε πως νιώθει μια χαρά με τον τίτλο της μονομάχου και σχολίασε την στρατηγική πίσω από την απόφαση της ομάδας της.

Με τον Παππά τα είχε ο Τζέιμς Καφετζής και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα σχόλια του ηθοποιού για τη φιλική σχέση που έχει ο παίκτης της Μπλε ομάδας με τον «Κοκκινο» Γιώργο Γκιουλέκα.

«Όπως έθεσε πολύ καλά ο Γκιουλέκας εχθές, το πρόβλημα της κόκκινης ομάδας δεν είναι ότι κάνει παρέα ο Γιώργος με κάποιον μπλε, το πρόβλημα είναι ότι κάνει με εμένα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο Αλέξης Παππάς ζηλεύει τη σχέση που έχω με τον Γκιουλέκα γιατί είναι τελείως παράλογο να τον πειράζει ότι κάνουμε παρέα και δείχνουμε ότι συμπαθιόμαστε μπροστά σε όλους στα φανερά και όχι στα κρυφά. Έχουμε δει άλλωστε ότι πάρα πολλοί το κάνουν στα κρυφά, όπως και εκείνος με τον Σάββα» είπε ο Τζέιμς Καφετζής. «Κανένας συμπαίκτης μου δεν έχει κάποιο ουσιώδες πρόβλημα από αυτό» συνέχισε.

Ο Αλέξης Παππάς μιλώντας σε μέλη της ομάδας του ανέφερε πως χάρηκε που άνοιξαν το θέμα των δύο πρώην Μπλε, Γιάννη Περπατάρη και Γιώργου Γκιουλέκα, στους οποίους δεν έχουν εμπιστοσύνη γιατί θεωρούν πως μεταφέρουν πληροφορίες στους φίλους τους στην αντίπαλη ομάδα.

Για τον Γιώργο Γκιουλέκα οι επιθέσεις που δέχεται για την παρέα του με τον Τζέιμς κρύβουν κάτι άλλο. «Ίσως τους πονά ότι ο Σάββας περνά καλά στην μπλε ομάδα» είπε για τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα που δείχνουν ενοχλημένοι από αυτή τη φιλία.

Την ίδια ώρα στους Μπλε έχει δημιουργηθεί θέμα μεταξύ της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Σταμάτη Ταλαδιανού με τους δύο παίκτες να μιλούν για τη σύγκρουση που είχαν στο Συμβούλιο της Κυριακής.

«Ενώ μιλάω, η Χρύσα γελάει και ειρωνεύεται συνεχώς. Είμαι ένας άνθρωπος που, Δόξα τω Θεώ, συγκρατώ τα νεύρα μου και αντί να σε βρίσω εκείνη τη στιγμή, δεν σου είπα τίποτα» είπε μιλώντας στην κάμερα ο Σταμάτης.

«Δεν γίνεται να θυματοποιείσαι τόσο. Να είσαι 30 χρονών και να ψάχνεις παρηγοριά στον Αλέξη Παππά. Μου μίλαγε και κοίταγε τον Αλέξη, λες και θα του πει “μπράβο Σταμάτη μου, τα είπες τέλεια”. Αδιανόητο», σχολίασε από την πλευρά της η Χρύσα.

Για τον Τζέιμς Καφετζή ο Σταμάτης είναι “πιόνι του Αλέξη Παππά”.

Λίγο πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία η Κατερίνα Δαλάκα ανακοίνωσε την απόφασή της να αλλάξει τον τρόπο που ψηφίζει λέγοντας ότι πλέον θα το κάνει στρατηγικά.

Στους αγώνες μετά από καιρό αποφάσισε με δική της πρωτοβουλία να επιστρέψει η Ασημίνα Χατζηανδρέου και να ρισκάρει να μπει στα δεύτερα ματσαρίσματα του αγώνα ασυλίας.

«Χαίρομαι που η παραγωγή μου έδωσε την ευκαιρία και με κράτησε στο παιχνίδι μετά από 5 εβδομάδες. Καταλαβαίνω ότι παίρνω ένα ρίσκο, ο γιατρός δεν συμφωνεί. Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να τραυματιστώ χειρότερα. Μπαίνω πιο δυνατή. Σήμερα θα ακούσω τα λόγια του γιατρού», είπε στον Γιώργο Λιανό «Ξέρω ότι παίρνω ένα ρίσκο, μπορεί και να επιστρέψω στην Ελλάδα», πρόσθεσε ενώ φορούσε ειδικό «μανίκι» για να αγωνιστεί.

Οι συμπαίκτες της τόνισαν πως πρέπει πρώτα να υπολογίσει την υγεία της. Το ίδιο της είπαν και οι παίκτες της μπλε ομάδας, με τον Φάνη Μπολέτση να την καλωσορίζει ξανά στον στίβο, αφού κι ο ίδιος είχε μείνει εκτός για αρκετό καιρό.

Στο στίβο μάχης οι Μπλε ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν, όμως οι Κόκκινοι δεν τους επέτρεψαν σε καμία περίπτωση να ξεφύγουν. Μάλιστα κατάφεραν να περάσουν και μπροστά με 3-2 και από εκείνο το σημείο να μην τους αφήσουν να τους προσπεράσουν ξανά.

Στο πρώτο της αγώνα μετά από καιρό η Ασημίνα ηττήθηκε από την Αναστασία οριακά με τους Μπλε να μειώνουν σε 9-7.

Όμως οι Κόκκινοι μπήκαν στα flag race με πλεονέκτημα δύο πόντων και το διατήρησαν μέχρι τέλους με την Κατερίνα και τον Γιώργο να κάνουν το 12-10 απέναντι σε Τζέιμς και Σταυρούλα.

Μετά την ήττα των Μπλε η Σταυρούλα δεν μπορούσε να συγχωρήσει τον εαυτό της, ενώ η Ασημίνα ήταν χαρούμενη που επέστρεψε και νίκησε η ομάδα της.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να τιμήσει την ημέρα με μια πρωταπριλιάτικη φάρσα.

«Έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε στο φετινό Survivor είχαμε πολλές αποχωρήσεις παικτών, είτε οικειοθελείς είτε λόγω τραυματισμών. Φέτος έχουν λείψει αρκετοί παίκτες. Αυτή η απουσία με κάποιο τρόπο πρέπει να αναπληρωθεί. Πήραμε την απόφαση να προστεθούν δύο παίκτες. Ένας για κάθε ομάδα! Αυτές οι προσθήκες θα είναι και οι τελευταίες του φετινού Survivor. Αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι νέοι, έχουν την εμπειρία του παιχνιδιού. Είναι δύο άντρες παίκτες που έβαλαν τη δική τους υπογραφή σε αυτό το παιχνίδι. Με την αγωνιστικότητά τους, τη μαχητικότητά τους και τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα. Η βοήθειά τους και στο αγωνιστικό κομμάτι και στην επιβίωση θα είναι σημαντική. Αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω τους δύο άντρες που θα ενισχύσουν τις δύο ομάδες! Υποδεχθείτε τις τελευταίες προσθήκες του Survivor 2024. Να περάσει ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης» είπε ο παρουσιαστής του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να «παγώνουν».

«Επίσης θα σας πω καλό μήνα γιατί είναι Πρωταπριλιά! Ο Τάκης μαζί με τον Μάριο έχουν κερδίσει το ταξίδι τους για το πάρτι της Ένωσης. Επίσης μαζί τους θα έρθει η κ. Κολοβού που κέρδισε το διαγωνισμό τραγουδιού!», συνέχισε ο Λιανός και ηρέμισε όσους είχαν αναστατωθεί.

Στην κάλπη οι Μπλε αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο τον Σταμάτη Ταλαδιανό όχι γιατί δεν είναι καλός αγωνιστικά, αλλά γιατί τους χαλάει το κλίμα με τη γκρίνια του.

«Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου… Ο λόγος που πολλές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο αλλά προχωρώ» είπε ο Σταμάτης για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν στον τάκο δίχως να το περιμένει.

Ο «ανεπιθύμητος» για τους Μπλε Σταμάτης μαζί με την Ιωάννα Τζαβέλα θα περιμένουν το επόμενο συμβούλιο για να κλειδώσει το φύλο της αποχώρησης για την Πέμπτη 4/4.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments