Αθλητισμός

Αποκαλυπτικός ο Καρβάλιο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Αποκαλυπτικός ο Καρβάλιο για το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: [368502] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ζοάο Καρβάλιο μίλησε στην πορτογαλική «A Bola» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον στον Ολυμπιακό.

Ο Ζοάο Καρβάλιο σε συνέντευξή του στην πορτογαλική «A Bola», αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον στον Ολυμπιακό και για το πόσο πιθανό είναι να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Παράλληλα, μίλησε και για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, ενώ σχολίασε και πιθανή επιστροφή του στην Πορτογαλία, με αφορμή το περσινό πέρασμά του από την Εστορίλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς είναι τα πράγματα μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό από την Εστορίλ, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός την προηγούμενη σεζόν: «Όλα είναι μια χαρά. Οι στόχοι δεν έχουν ακόμα επιτευχθεί, είμαστε μέσα σε δύο σημαντικές διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Conference League. Στο Κύπελλο δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον ημιτελικό, αλλά έχουμε δύο διοργανώσεις να κερδίσουμε, και στη μία από αυτές ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός υποψήφιος. Δίνουμε επίσης τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο Conference League θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ονειρευόμαστε, προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, θα δούμε στο τέλος».

Για το αν περίμενε μεγαλύτερη συμμετοχή στην ενδεκάδα: «Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά συχνά δεν συμβαίνει αυτό. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και στη συνέχεια εναπόκειται στον προπονητή να επιλέξει ποιος παίζει και ποιος όχι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να κερδίζει τρεις βαθμούς και στη συνέχεια να κατακτά τρόπαια».

Για τη σύντομη συνύπαρξή του με τους συμπατριώτες του, Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ: «Με λύπησε, φυσικά. Υπάρχει πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη με τους συμπατριώτες μας, είναι πάντα ευχαρίστηση να συνεργάζεσαι μαζί τους στο εξωτερικό. Όταν ήταν εδώ ο Κάρλος και ο Πέδρο νιώθαμε μια διαφορετική στοργή, ίσως ήμασταν πιο άνετοι, νιώθαμε πιο οικεία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο μίστερ Κάρλος ήταν άτυχος από αυτή την άποψη, και μετά ο Πέδρο… αυτά είναι άλλα θέματα, δεν έχω ιδέα. Είμαι λυπημένος για το γρήγορο πέρασμά τους, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε μπροστά».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στον τελικό του Conference League: «Η Μπενφίκα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το Europa League από ό,τι εμείς το Conference League. Έχουμε να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες. Έχουμε την ομάδα γι’ αυτό και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το συμβόλαιό του που τελειώνει το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είχαμε ήδη συνομιλίες, σταμάτησαν και στη συνέχεια υπήρξαν πάλι συζητήσεις. Δουλεύω κάθε μέρα ώστε ο Ολυμπιακός να είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου και μετά θα δούμε, μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό που θέλω είναι να κάνω ένα ακόμη βήμα, να ανακαλύψω νέα πρωταθλήματα, το θεωρώ σημαντικό. Υπάρχουν κύκλοι που τελειώνουν, υπάρχουν κύκλοι που διαρκούν, και ο δικός μου εδώ, φαίνεται να τελειώνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί από εδώ και πέρα…».

Για το αν το πιο πιθανό είναι πως θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό: «Ναι, φυσικά. Είμαστε κοντά στην αγορά, εξαρτάται επίσης από το τι θα συμβεί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει επίσης να ψάχνω για άλλες προκλήσεις. Αυτό συνέβη όταν έφυγα από την Μπενφίκα, και αυτό είναι που ψάχνει κάθε παίκτης, νέες προκλήσεις, να νιώθει ότι τον προκαλούν».

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην Πορτογαλία: «Εξαρτάται. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τις πόρτες πουθενά. Στην Εστορίλ πέρυσι ένιωσα πολύ καλά. Ένιωσα άνετα, σαν στο σπίτι μου, ειδικά επειδή είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα πάει στην Πορτογαλία. Θα πάω κάπου που θα αισθάνομαι άνετα, θα νιώθω καλά, κάπου που θα έχω σταθερότητα, θα νιώθω σημαντικός, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και ένα καλό πρότζεκτ, πάνω απ’ όλα, είναι αυτό που θα ψάξω, αν δεν γίνει κάτι με τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments