Πολιτική

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος από την Κ.Ο. των Σπαρτιατών

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος από την Κ.Ο. των Σπαρτιατών

Πηγή Φωτογραφίας: [362395] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Η ανεξαρτητοποίηση γίνεται λίγα λεπτά μετά την παραγγελία άσκησης ποινικών διώξεων για εξαπάτηση των εκλογέων σε βάρος 11 βουλευτών του κόμματος των Σπαρτιατών

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής ο βουλευτής των Σπαρτιατών Γιώργος Μανούσος ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα, ότι με ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες οδήγησε κατηγορούμενη σύσσωμη της Κ. Ο του κόμματος.

Η ανεξαρτητοποίηση γίνεται λίγα λεπτά μετά την παραγγελία άσκησης ποινικών διώξεων για εξαπάτηση των εκλογέων σε βάρος 11 βουλευτών του κόμματος των Σπαρτιατών, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Μανούσος, αλλά και κατά του έγκλειστου της Χρυσής Αυγής Ηλία Kασιδιάρη για ηθική αυτουργία.

Αναλυτικά η επιστολή του

«Αξιότιμε κ. Τασούλα,

Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του Προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασίλειου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κ.Ο των Σπαρτιατών.

Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή είχε να κάνει με την πεποίθηση μου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ, θα εκπληρώνω τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύθηκαν.

4 Απριλίου 2024 Γεώργιος Μανούσος Βουλευτής Β΄2 Δυτικός Τομέας Αθηνών»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments