Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία [0-3]

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία [0-3]

Πηγή Φωτογραφίας: [368527] LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ" 2023-2024 / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (0-3) και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Οι «πράσινοι» έκαναν καλή εκκίνηση στο πρώτο σετ προηγούμενοι με 3-6, αλλά η προσπάθειά τους να πιέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο από το σερβίς τους οδήγησε σε πολλά χαμένα, επιτρέποντας έτσι στον ΠΑΟΚ να βρει εύκολους πόντους και να μειώσει σε 11-12. Οι φιλοξενούμενοι τελείωναν σωστά τις επιθέσεις τους, είχαν καλές αντιδράσεις στην άμυνα και έτσι προηγήθηκαν εκ νέου με μία καλή διαφορά (11-15).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελική ευθεία του πρώτου σετ προηγούμενος με 16-20, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αν και με την πλάτη στον τοίχο έτρεξε μεγάλο σερί μειώνοντας σε 23-24, σε ένα διάστημα όπου οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν χάσει τη συγκέντρωσή τους. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάλεσε τάιμ άουτ, ο Κόβαρ ήταν εύστοχος στην τελευταία επίθεση, έγραψε το 23-25 και το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που προηγήθηκε με 8-6, για να απαντήσει άμεσα ο Παναθηναϊκός με το δικό του προσπέρασμα (10-12), ύστερα από άσσο του Πρωτοψάλτη. Το «τριφύλλι» όπως στο πρώτο σετ, έτσι και στο δεύτερο σε εκείνο το σημείο παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος από το «δικέφαλο» και εκμεταλλευόμενος το μπλοκ-άμυνα και τις κόντρα μπάλες πήγε στο +5 (13-18). Οι «πράσινοι» δεν έκαναν το λάθος να επαναπαυτούν, όπως συνέβη στο πρώτο σετ και με 21-25 πήραν και το δεύτερο σετ, κάνοντας το 0-2 στα σετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos A.C. (@panathinaikos_1908)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments