Αθλητισμός

Η ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους σε ιδιωτική πτήση με το αεροστάτο για τα 100 χρόνια

Η ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους σε ιδιωτική πτήση με το αεροστάτο για τα 100 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: instagram aek fc//Το 2024 είναι μια χρονιά ορόσημο για την ΑΕΚ, καθώς στις 13 Απριλίου θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημιούργησε ένα τεράστιο αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα της ομάδας και θα προβεί σε μια σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα. Γι' αυτό το λόγο ζητά από τον κόσμο να εξασφαλίσει κι αυτός μια ιδιωτική πτήση και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους της να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο αερόστατο για τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Το 2024 είναι μια χρονιά ορόσημο για την ΑΕΚ, καθώς στις 13 Απριλίου θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημιούργησε ένα τεράστιο αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα της ομάδας και θα προβεί σε μια σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα. Γι’ αυτό το λόγο ζητά από τον κόσμο να εξασφαλίσει κι αυτός μια ιδιωτική πτήση και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Το 2024 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα μας κλείνει έναν αιώνα ζωής!

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλοντας να τιμήσει τα γενέθλια του συλλόγου, προχώρησε σε μια πρωτοποριακή και μοναδική για τα ελληνικά αθλητικά δεδομένα κίνηση, κατασκευάζοντας ένα αερόστατο με τα χρώματα και το επετειακό σήμα των 100 χρόνων!

Το αερόστατο της ΑΕΚ θα προβεί σε σειρά συμβολικών πτήσεων ανά την Ελλάδα και από την παρουσίασή του έχει ήδη προκαλέσει τον ενθουσιασμό στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο!

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία στον αέρα, εσείς και οι καλεσμένοι σας, εξασφαλίζοντας μια ιδιωτική πτήση που θα συνδυαστεί με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Το έμπειρο ιπτάμενο προσωπικό όπως και οι διακεκριμένοι Chef μας θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Τα μενού καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γεύσεων υψηλού επιπέδου, ενώ οι εξαιρετικές ετικέτες των κρασιών θα σας ενθουσιάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πτήσεων commercial@aekfc

* Οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι καλεσμένοι τους έχουν προτεραιότητα στην εξασφάλιση πτήσεων“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments