Trash

Η Dua Lipa ξύρισε τα φρύδια της για χάρη του νέου της άλμπουμ

Η Dua Lipa ξύρισε τα φρύδια της για χάρη του νέου της άλμπουμ

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@dualipa)

Η 28χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση στα παρασκήνια του επερχόμενου τρίτου στούντιο άλμπουμ της, Radical Optimism

Dua Lipa, you nailed it. Κοινώς, το πήγες σε άλλο επίπεδο, με τα αόρατα φρύδια σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η 28χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση στα παρασκήνια του επερχόμενου τρίτου στούντιο άλμπουμ της, Radical Optimism. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram την Τρίτη 2 Απριλίου, η Lipa φαίνεται να ποζάρει για φωτογραφίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το τελευταίο της project – και σε μια στιγμή, φαίνεται να της λείπουν εντελώς τα χαρακτηριστικά φουντωτά φρύδια της.

Με μια πιο προσεκτική ματιά είναι προφανές ότι τα φρύδια της Lipa έχουν απλώς αποχρωματιστεί, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά διαφορετικό από το συνηθισμένο έντονο look των φρυδιών της

«Album moments», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Σας ακούω… νιώθετε αισιόδοξοι για αυτή την εβδομάδα».

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα της Lipa να ποζάρει με διάφορα σύνολα. Κολυμπάει μέσα σε κρυστάλλινα μπλε νερά, πλατσουρίζει στο νερό με ένα μαύρο μπικίνι και κρέμεται ακόμη και ανάποδα, αφήνοντας τις κατακόκκινες μπούκλες της να πέφτουν προς το έδαφος.

Για την πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Lipa ποζάρει πάνω από έναν καθρέφτη, με τα φρύδια της να φαίνονται να λείπουν. Τα μακριά μαλλιά της είναι πιασμένα πίσω από τα αυτιά της, έχοντας ένα εξαιρετικά λαμπερό μακιγιάζ, το οποίο δίνει στη σταρ μια κομψή, φουτουριστική ατμόσφαιρα.

Η Kylie Jenner, η Kim Kardashian, ο Jonathan Van Ness και η Julia Fox έχουν δοκιμάσει το τολμηρό και διχαστικό στιλ, το οποίο είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αλλάξετε θεαματικά την εμφάνισή σας

Με μια πιο προσεκτική ματιά είναι προφανές ότι τα φρύδια της Lipa έχουν απλώς αποχρωματιστεί, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά διαφορετικό από το συνηθισμένο έντονο look των φρυδιών της. Στα 2024 Brit Awards τον Μάρτιο, η τραγουδίστρια του «Levitating» φόρεσε ένα μαύρο, λατέξ Versace fishtail φόρεμα και τόλμησε με ένα black eye makeup look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Στην πρεμιέρα της ταινίας της, Argylle, στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2024, η Lipa πλαισίωσε και πάλι τα πλούσια φρύδια της με smokey eye makeup. Επίσης, εμφανίστηκε με beachy waves, εφαρμοστό καφετί φόρεμα με παγιέτες Gucci και κολιέ choker σε σχήμα φιδιού.

Είναι τάση; Με την πρόσφατη εμφάνισή της, η Lipa έρχεται να προστεθεί στη σειρά των διασημοτήτων που έχουν υιοθετήσει την τάση των αποχρωματισμένων φρυδιών.

Η Kylie Jenner, η Kim Kardashian, ο Jonathan Van Ness και η Julia Fox έχουν δοκιμάσει το τολμηρό και διχαστικό στιλ, το οποίο είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αλλάξετε θεαματικά την εμφάνισή σας. Τα bleach φρύδια έχουν επίσης εμφανιστεί στις πασαρέλες- αναδείχθηκε ως μαζική τάση τόσο μεταξύ των μοντέλων όσο και των καλεσμένων στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το 2022.

Με βάση το βίντεο της Lipa, είναι πιθανό οι θαυμαστές να περιμένουν να δουν τη σταρ να ροκάρει τη δική της εκδοχή των bleach φρυδιών στο εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.

Η Lipa κυκλοφόρησε το δεύτερο single από το Radical Optimism, το «Training Season» τον Φεβρουάριο του 2024. Η κυκλοφορία ακολούθησε το single «Houdini» του Νοεμβρίου 2023, το οποίο ερμήνευσε ως μέρος ενός medley στα Grammy 2024 μαζί με το υποψήφιο για Grammy τραγούδι «Dance the Night» από την Barbie.

*Mε πληροφορίες από People

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments