Lifestyle

Γιώργος Λιβάνης: Αγκαλιάv μαζί με την Ανδρομάχη στο αεροπλάνο – Ταξιδάκι για δυο

Γιώργος Λιβάνης: Αγκαλιάv μαζί με την Ανδρομάχη στο αεροπλάνο – Ταξιδάκι για δυο

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/Andromachi Dimitropoulou

Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύντροφό του το Σάββατο 6 Απριλίου, στην οποία το ζευγάρι ποζάρει στον φακό, σε κάτι που φαίνεται να είναι αεροπλάνο.

Ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είναι σε σχέση εδώ και κάποιον καιρό με την Ανδρομάχη, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύντροφό του το Σάββατο 6 Απριλίου, στην οποία το ζευγάρι ποζάρει στον φακό, σε κάτι που φαίνεται να είναι αεροπλάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Livanis (@giorgos_livanis)

Γιώργος Λιβάνης για την Ανδρομάχη: Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λιβάνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου όπου μίλησε για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ».

Και πρόσθεσε: «Έφτασε λοιπόν ο χρόνος να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι. Εγώ την θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και έτσι λοιπόν βγάλαμε και το τραγούδι γιατί είμαστε μαζί και θεωρώ πως θα είμαστε για πολλά χρόνια μαζί».

Για τη στιγμή που την είδε ερωτικά, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε: «Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί και εγώ είχα ένα καμαρίνι που ήταν λίγο μεγάλο και ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί και τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό. Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ’ αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας».

Σε άλλο σημείο, σχολίασε: «Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments