Ελλάδα

Ηλιούπολη: Τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας από του γιου -Ποιο το επικρατέστερο σενάριο

Ηλιούπολη: Τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας από του γιου -Ποιο το επικρατέστερο σενάριο

Πηγή Φωτογραφίας: 63χρονη μητέρας και 36χρονος γιός της, βρέθηκαν νεκροί, έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς, σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024. Το διαμέρισμα πρώτου ορόφου, όπου εντοπίστηκαν οι σοροί, το βράδυ της Τετάρτη (10/4) βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών. Η 63χρονη και ο 36χρονος φαίνεται να ήταν νεκροί επί μέρες μέσα στο διαμέρισμα. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι είχαν μέρες να τους δουν, ενώ γειτόνισσα ενημέρωσε τις αρχές, κάνοντας λόγο για δυσοσμία από το διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι με την βοήθεια κλειδαρά εισήλθαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν νεκρή σε καρέκλα τη μητέρα και τον 36χρονο γιο στο υπνοδωμάτιο. Σε άλλο δωμάτιο εντοπίστηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, η οποία ερευνάται αν είναι το όπλο με το οποίο βρήκαν τον θάνατο μητέρα και γιος. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Μυστήριο εξακολουθεί γύρω από τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της μητέρας και του γιου της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο γιος δολοφόνησε τη μητέρα και ύστερα αυτοκτόνησε.

Σε αυτό το σενάριο συνηγορεί το ότι, όπως προκύπτει από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε αυτού του γιου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της μητέρας στο σπίτι της Ηλιούπολης φαίνεται ότι επήλθε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες πριν τον θάνατο του γιου της, ο οποίος όταν εντοπίστηκε ήταν σε νεκρική ακαμψία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 65χρονη μητέρα βρέθηκε στην πολυθρόνα της κανονικά ντυμένη, με τραύμα στο κεφάλι.

Ο γιος βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του.

Ηλιούπολη: Το μυστήριο με τους δύο νεκρούς -μητέρα και γιο- από πυροβολισμούς

Σε ό,τι αφορά την μπαλκονόπορτα που βρέθηκε ανοιχτή και είχε κινήσει στην αρχή υποψίες για δολοφονική ενέργεια, οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ήταν απλώς ανοιχτή και όχι παραβιασμένη.

Ένα άλλο στοιχείο που από την πρώτη στιγμή είχε κινήσει υποψίες για έγκλημα από κάποιον τρίτο ήταν ότι η καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε και για τους δύο πυροβολισμούς (μητέρας και γιου) φέρεται να βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο από εκείνο όπου βρέθηκαν οι νεκροί. Αστυνομικές πηγές νωρίτερα έδιναν μια εξήγηση ως προς αυτό, λέγοντας ότι ενδεχομένως ο γιος, αφού τραυματίστηκε με τη σφαίρα στο μάγουλο (με το τραύμα να είναι κάπως ξώφαλτσο), ενδεχομένως να έκανε κάποια βήματα ή και να σκόνταψε, και να κατέληξε έτσι στο κρεβάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments