Οδηγός

Συντάξεις Μαΐου: Πότε η καταβολή στους δικαιούχους

Συντάξεις Μαΐου: Πότε η καταβολή στους δικαιούχους

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Νωρίτερα από ότι συνήθως αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταβολή των συντάξεων Μαΐου, λόγω του Πάσχα. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν από τις 25 Απριλίου, όπως ανακοινώθηκε από τον e-ΕΦΚΑ.

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Νωρίτερα από ότι συνήθως αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταβολή των συντάξεων Μαΐου, λόγω του Πάσχα. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν από τις 25 Απριλίου, όπως ανακοινώθηκε από τον e-ΕΦΚΑ.

Συντάξεις Μαΐου: Οι ημερομηνίες καταβολής

Οι ημερομηνίες πληρωμής διαμορφώνονται σύμφωνα με τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών. Αναλυτικότερα:

  • Την Πέμπτη 25 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ), οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
  • Την Δευτέρα 29 Απριλίου, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments