Διεθνή

Παρέμβαση Έλον Μασκ για το δημογραφικό στην Ελλάδα: Είναι ωρολογιακή βόμβα και εθνική απειλή

Παρέμβαση Έλον Μασκ για το δημογραφικό στην Ελλάδα: Είναι ωρολογιακή βόμβα και εθνική απειλή

Πηγή Φωτογραφίας: REUTERS/ Gonzalo Fuentes//Ο Έλον Μασκ τοποθετήθηκε μέσω της πλατφόρμας του Χ (πρώην Twitter) για το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, παραθέτοντας άρθρο που τονίζει ότι πρόκειται για «ωρολογιακή βόμβα».

«Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά και ο καρκίνος στους νέους αυξάνεται»

Ο Έλον Μασκ τοποθετήθηκε μέσω της πλατφόρμας του Χ (πρώην Twitter) για το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, παραθέτοντας άρθρο που τονίζει ότι πρόκειται για «ωρολογιακή βόμβα».

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έκανε retweet άρθρο από τον ιστόποτοπο thepeoplesvoice.tv που έγραψε ο Baxter Dmitry και στη λεζάντα της ανάρτησης σημείωσε τα εξής:

«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα».

Επίσης, ο αρθρογράφος τόνισε στο κείμενο πως το δημογραφικό στην Ελλάδα εξελίσσεται σε εθνική απειλή, γιατί οι θάνατοι ξεπερνούν δραματικά τον ρυθμό γεννήσεων στη χώρα.

«Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και ο καρκίνος μεταξύ και νέων αύξησαν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες καταγράφουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σχεδόν έναν αιώνα. Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια ωρολογιακή βόμβα και μια εθνική απειλή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Baxter Dmitry, ενώ παρέθεσε και μια σειρά από σχετικά γραφήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments