Αθλητισμός

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος! Νέα οργισμένη απάντηση [pic]

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος! Νέα οργισμένη απάντηση [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Schlussjubel, Dimitris Giannakopoulos ist Besitzer von Panathinaikos Athen, FC Bayern Basketball vs. Panathinaikos Athen, Basketball, EuroLeague, 33. Spieltag, 05.04.2

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν χείμαρρος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν χείμαρρος την επόμενη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να σχολιάζει τις προκλήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με στόρι στο Instragram σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν τόσο στο παρκέ όσο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Μπαρτζώκα στην ΕΡΤ, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να αναφέρει: «Περιμένουμε να μάθουμε τι θα κάνουν οι αρχές για τον αρχικαραγκιόζη που σε κάθε αγώνα προκαλεί υπό την ανοχή της ΕΟΚ. Μετρημένες δέκα ευκαιρίες να συμμορφωθείς με το καλό του αθλήματος σου δώσαμε, αλλά εσύ προτιμάς να κάνεις τα καραγκιοζιλίκια σου… θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Όταν μας κέρδιζες και έφευγες από το ΟΑΚΑ στέλνοντας φιλάκια δεν σε ενόχλησε κανείς… Τώρα που θα τρως την μια π…τσα μετά την άλλη σε βλέπω να εκνευρίζεσαι πιο συχνά… Εκτός εάν βρεθεί κανείς με αρχ… να σου πάρει πίσω το δικαίωμα εξάσκησης επαγγέλματος. Την επόμενη φορά να έρθεις να βρίσεις και να σπρώξεις εμένα αν έχεις τα αρχ… όχι στον Αρώνη που υπηρετεί με σεβασμό το μπάσκετ 40 χρόνια γελοίε»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments