Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού και Μπαρτζώκα: «Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ»

Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού και Μπαρτζώκα: «Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

«Απασφάλισε» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μερικές ώρες μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στρέφοντας τα «πυρά» του κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Ολυμπιακού, της ΕΟΚ αλλά και της Πολιτείας.

Οι «πράσινοι» έκαναν το 3/3 κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο όσον αφορά τα ματς της Stoiximan Basket League και χρειάζονται άλλη μια νίκη στα τρία εναπομείναντα ματς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική διάρκεια και το αβαντάζ της έδρας στους τελικούς (και) των ελληνικών play off.

Η «επόμενη ημέρα» έφερε τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σε έξαλλη κατάσταση αναφορικά με κάποια περιστατικά που έλαβαν χώρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Τόσο αγωνιστικά εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία όσο και εξωαγωνιστικά κατά του προπονητή του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις, αναφέροντας αρχικά: «Περιμένουμε να μάθουμε τι θα κάνουν οι αρχές για τον αρχικαραγκιόζη που σε κάθε αγώνα προκαλεί υπό την ανοχή της ΕΟΚ» για να συνεχίσει: «Μετρημένες δέκα ευκαιρίες να συμμορφωθείς για το καλό του αθλήματος αλλά εσύ προτιμάς να κάνεις τα καραγκιοζιλίκια σου…. Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ».

Και δεν έμεινε εκεί: «Όταν μας κέρδιζες και έφευγες από το ΟΑΚΑ στέλνοντας φιλάκια δεν σε ενόχλησε κανείς… Τώρα που θα τρως την μία π μετά την άλλη σε βλέπω να εκνευρίζεσαι πιο συχνά… Εκτός εάν βρεθεί κανείς με @@ να σου πάρει πίσω το δικαίωμα εξάσκησης επαγγέλματος»

Έκανε επίσης ειδική αναφορά σε ένα περιστατικό του Μπαρτζώκα με τον Σάββα Αρώνη, τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, αναφέροντας: «Την επόμενη φορά να έρθεις να βρίσεις και να σπρώξεις εμένα αν έχεις τα @@ όχι στον Αρώνη που υπηρετεί με σεβασμό το μπάσκετ 40 χρόνια γελοίε!» Επιπλέον ανέβασε και μερικά βίντεο στα stories του όπου εξηγούσε χαρακτηριστικά: «Για όσους μου λέτε για εμένα και αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν. Πρώτον, έχω τιμωρηθεί πάρα πολλές φορές, πληρώνοντας ατελείωτα χρήματα, μη μπορώντας να πάω στο γήπεδο, έχοντας ξεφτιλιστεί δημοσίως. Γιατί έκανα λάθη. Ζήτησα ένα δισεκατομμύριο φορές συγγνώμη δημόσια και το κάνω και πράξη.

Αυτό λοιπόν το ανθρωπάκι θα το τιμωρήσει ποτέ κανένας; Γιατί γίνεστε συνεπύθυνοι! Από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Αθλητισμού, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Κανένας σας; Τόσο ξεφτίλες είσαστε όλοι; Κανένας σας δεν βλέπει τι γίνεται; Υποτίθεται γίνεται μια εθνική προσπάθεια κατά της βίας. Για αυτόν τον γελοίο;

Εγώ θυμάμαι τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Λευτέρη Αυγενάκη, να κάνουν τεράστιο αγώνα για να βγει ο κύριος Λιόλιος, γιατί ο Βασιλακόπουλος λέει δεν έκανε. Πιστεύω να είδατε τον αγώνα χτες και τους περσινούς και τους προπέρσινους. Τι έχετε να πείτε; Όλα εντάξει με την ΕΟΚ; Όλα εντάξει με τον Μπαρτζώκα; Όλα είναι καλά τώρα; Υποτίθεται κάνουμε προσπάθεια εθνική κατά της βίας. Όλοι. Τι θα γίνει; Έτσι θα είναι οι αποδόσεις των διαιτητών σε κάθε παιχνίδι; Γιατί μια φορά μπορεί να μην είναι καλή, μέσα στο πρόγραμμα είναι, όπως και οι αθλητές. Τρεις νίκες στην Ελλάδα και δύο ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό. Φανταστείτε αυτά να είχαν γίνει επί Βασιλακόπουλου.

Ξέρετε εκεί στην ΕΟΚ, με το να βλέπετε όλα τα βήματα που κάνει ο Παναθηναϊκός συνολικά και το τι κάνει ο Ολυμπιακός, πίστευα ότι θα καταλάβετε -αν σας ενδιαφέρει το καλό του μπάσκετ- και θα έπρεπε κάπως να αλλάξετε τα μυαλά σας. Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο, όλη η Ευρώπη μιλάει για τον Παναθηναϊκό και το τι έχει κάνει, όχι μόνο εντός παρκέ, μιλάω για εκτός. Βλέποντας το τι γίνεται στον Ολυμπιακό, εγώ περίμενα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις, ότι σας ενδιαφέρει το καλό του μπάσκετ. Να έρθουν χορηγοί, να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα. Πλέον όμως πείστηκα ότι δεν σας ενδιαφέρει τίποτα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να εκδικηθείτε τον Παναθηναϊκό γιατί πιστεύετε ότι ο Βασιλακόπουλος μπλα μπλα μπλα. Άρα μην κοροϊδεύετε εκεί στην ΕΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments