Πολιτική

Άδωνις: Πάμε για 21 ευρωβουλευτές [vid]

Άδωνις: Πάμε για 21 ευρωβουλευτές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση επίκαιρης επερώτησης του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και των είκοσι βουλευτών του κόμματος με θέμα "Οι οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία", Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Και δέκα σταυρούς να είχα δεν θα μου έφταναν

Με τα θερμότερα λόγια μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «καταπληκτικό» το ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος και πρόσθεσε πως «το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι εξαιρετικό. Υπάρχει μια καταπληκτική ισορροπία στους υποψηφίους. Είναι ένα φανταστικό ψηφοδέλτιο, ένα δυνατό και ισορροπημένο ψηφοδέλτιο. Αν μιλήσω για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, θα χρειαστώ δύο ώρες εκπομπή. Και δέκα σταυρούς να είχα δεν θα μου έφταναν. Μιλάμε για τον Γιώργο Αυτιά, τον Γιώργο τον Μουρούτη, την Ελίζα την Βόζενπεργκ, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Σπύρο Καρανικόλα, την Βίκυ Φλέσσα, τον Δημήτρη Τσιόδρα, την Ελεωνόρα Μελέτη και λοιπά. Θα αδικήσω αν μιλήσω μόνο για έναν υποψήφιο».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον εκλογικό στόχο, ο Άδωνις υπογράμμισε πως «πάμε για 21 ευρωβουλευτές. Θα εκλέξουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Στις ευρωεκλογές θα προσπαθήσουμε να πείσουμε όσους περισσότερους Έλληνες πολίτες μπορούμε να πείσουμε, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον τελευταίο Έλληνα συμπολίτη μας», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments