Αθλητισμός

Έσκασε τώρα! Διπλό μεταγραφικό “μπαμ” για τον Ολυμπιακό!

Έσκασε τώρα! Διπλό μεταγραφικό “μπαμ” για τον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportando" ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Κίναν Έβανς (28 χρονών, 1.90 μέτρα) για διετές συμβόλαιο, ενώ την ίδια στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (28 χρονών, 1.93 μέτρα) για την επιστροφή του έπειτα από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportando"

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “Sportando” ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Κίναν Έβανς (28 χρονών, 1.90 μέτρα) για διετές συμβόλαιο, ενώ την ίδια στιγμή οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (28 χρονών, 1.93 μέτρα) για την επιστροφή του έπειτα από δύο χρόνια.

Αυτή την φορά ήταν η ιταλική ιστοσελίδα “Sportando” που αποφάσισε να καταπιαστεί με το θέμα, κάνοντας λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Έβανς για διετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 3.2 εκατ. ευρώ, καθώς και για προχωρημένες επαφές με τον Ντόρσεϊ, που θα καταλήξουν σε συμφωνία αν λύσει το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε.

Με βάση μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Έβανς αρνήθηκε πρόταση της Φενέρ προκειμένου να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, κάτι που πριν από μερικές ημέρες είχε αναφέρει και λιθουανική ιστοσελίδα, ενώ την ίδια στιγμή μοιάζει θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος ο Ντόρσεϊ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments