Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Πηγή Φωτογραφίας: [364129] ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ερωτηθείς αν σκέφτεται τον τελικό στην Αθήνα, απάντησε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακούέδωσε το «παρών» στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και παρακολούθησε ιδίοις όμμασιν την πρόκριση των Πειραιωτών στην επόμενη φάση. Μετά το τέλος, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έσπασαν ένα ρεκόρ στην Πόλη, ενώ τόνισε πως τους αρέσει ο ανήφορος και συνεχίζουν να ονειρεύονται.

«Είναι μεγάλη βραδιά. Σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά εδώ μέσα, σ’ αυτό το γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν πρωτόγνωρο και δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου, του πρωταθλητή, του Ολυμπιακού. Όπως είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια, είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα. Θεωρώ ότι το έχουν πιστέψει και περιμένουμε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Ήταν μια ωραία βραδιά και θα συνοδεύει και τις γενιές που έρχονται», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα που είχαμε βάλει στο παρελθόν που κάποιος θεωρούσε δύσκολο. Είδατε πως ξεκινήσαμε, με διορθωτικές αλλαγές, αλλά όλοι είμαστε ενωμένοι και βλέπετε τα αποτελέσματα. Είναι μεγάλη βραδιά εδώ μέσα. Μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά εδώ μέσα. Σ’ αυτό το γήπεδο».

Ερωτηθείς αν σκέφτεται τον τελικό στην Αθήνα, απάντησε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Τέλος, αναφορικά για την παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, τόνισε: «Ξέρετε, το είπα στα αποδυτήρια. Τον κ. Μεντιλίμπαρ, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πως και ρισκάρει και του αρέσουν τα δύσκολα. Είδατε πως ξεκίνησε το παιχνίδι, με την ενδεκάδα, με φουλ επίθεση και ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε. Δεν ήρθαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Με τον κ. Μεντιλίμπαρ συμφώνησα να ανανεώσει το βράδυ που χάσαμε 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είμαστε για τα δύσκολα και είναι ο κατάλληλος στην κατάλληλη θέση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments