Πολιτική

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σήμερα ο Κασσελάκης

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει σήμερα ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [367485] 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού - Ελληνικός Κόσμος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρουσιάσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. 

Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρουσιάσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. 

Στη Θεσσαλία μεταβαίνει o Κικίλιας ενόψει της κακοκαιρίας – Έρχονται μηνύματα από το 112

Στη Θεσσαλία μεταβαίνει για προληπτικούς λόγους ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν περιοχές της χώρας.

«Συγκλήθηκε πάλι σήμερα το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, η οποία αναβάθμισε μερικώς την κακοκαιρία η οποία θα περάσει τις επόμενες ώρες από τη χώρα μας και με βάση αυτά τα δεδομένα, για προληπτικούς λόγους, αναχωρώ για τη Θεσσαλία όπου στις 3 η ώρα το μεσημέρι θα γίνει Συντονιστικό, εκεί που έχουν αναπτυχθεί ούτως η άλλως οι δυνάμεις Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Στρατού και Τοπικής Αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου.

Επιπλέον, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι οι μετεωρολόγοι και η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου μιλούν για μία κακοκαιρία η οποία θα πλήξει -κατά κύριο λόγο- τις μεταπογευματινές, βραδινές ώρες και μέχρι τα ξημερώματα τη Θεσσαλία.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής, εξετάζεται η πιθανότητα έκδοσης μηνυμάτων 112 στις περιοχές που αναμένεται να πληγούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Latest News

19.09.2026 | 16:47

Πευκοχώρι: Κρίσιμες ώρες για 17χρονο μαθητή που υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του

19.09.2026 | 16:47

Ακίνητα: Οι 5 μεγάλες αλλαγές που φέρνουν νέες υποχρεώσεις και ελαφρύνσεις

19.09.2026 | 16:41

Θάνατος Μαζωνάκη: Τα ψέματα και η αδιαφορία των γιατρών – "Μας είπαν μόνο ότι πήγε για μια θεραπεία"

19.09.2026 | 16:36

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πληρωμές 1,39 δισ. ευρώ σε 2,71 εκατ. δικαιούχους

19.09.2026 | 16:27

12 διάσημοι που κατάφεραν να παντρευτούν κρυφά μακριά από τα φώτα

19.09.2026 | 16:24

Λένα Ζευγαρά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – Η επιθυμία της που δεν κρύβει

19.09.2026 | 16:17

Ενεργειακή κρίση 2.0: Στα ύψη το ρεύμα στην Ευρώπη – Φόβοι για νέο χειμερινό σοκ

19.09.2026 | 16:13

Γιατί έρχεται ο Ρούμπιο στην Αθήνα: Η νέα αμερικανική εξίσωση στην Ανατολική Μεσόγειο

19.09.2026 | 16:24

Λένα Ζευγαρά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – Η επιθυμία της που δεν κρύβει

19.09.2026 | 16:00

Τάσος Ιορδανίδης: Μου πίεζε τα χέρια για να δει αν έχω δυσανεξία – Η επίσκεψη ήταν 500 ευρώ

19.09.2026 | 10:41

Ειρήνη Τάσσου: «Η αγάπη του κόσμου είναι δώρο» – Η αποκάλυψη για την αναγνωρισιμότητα που δεν άλλαξε τη ζωή της

19.09.2026 | 09:44

Ελένη Φουρέιρα «λύγισε» στη σκηνή για τον Μαζωνάκη: «Μαζώ, χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες ψυχές»

19.09.2026 | 09:20

Πετρουλάκη: «Μου λένε ότι παραμορφώθηκα – Δεν χρωστάω σε κανέναν να μοιάζω όπως όταν ήμουν μικρή»

18.09.2026 | 21:35

Γιώργος Μαζωνάκης: «Έσπασε» τη σιωπή της η Μαρία Μαζωνάκη – Τι είπε για τους γιατρούς από το Κολωνάκι

18.09.2026 | 20:31

Βισκαδουράκης για τον Μαζωνάκη: "Δεν έφυγε από το ξερό του το κεφάλι, αλλά από λάθος δύο απατεώνων"

18.09.2026 | 20:19

The Voice: «Κλειδώνει» το όνομα για τη θέση του Μαζωνάκη – Ποιος βρίσκεται ένα βήμα πριν την πολυθρόνα

19.09.2026 | 14:14

Νέο χτύπημα στο Ορμούζ: Το Ιράν λέει ότι έπληξε τάνκερ – Στο κόκκινο πετρέλαιο και ναυτιλία

18.09.2026 | 20:00

Τραμπ δίνει F-35 στη Σαουδική Αραβία:Deal $24,3 δισ.που αλλάζει τις ισορροπίες–Ισραήλ Κίνα στη μεγάλη εξίσωση

18.09.2026 | 16:55

«MEDUSA 15»: Η Κρήτη στο επίκεντρο της νέας πολεμικής εποχής – Drones, απόβαση και ο ελληνικός «Κένταυρος»

17.09.2026 | 10:14

Η διπλή παγίδα του Ιράν: Ορμούζ και Bab el-Mandeb σφίγγουν το πετρέλαιο – Γιατί οι ΗΠΑ δεν μπορούν να τελειώσουν τον πόλεμο

17.09.2026 | 10:00

Φιντάν ανεβάζει ξανά το Αιγαίο: «Απειλή» η άμυνα των νησιών – Η Αθήνα απαντά με το casus belli

16.09.2026 | 14:31

Ριάντ σε συναγερμό: Ο Μπιν Σαλμάν ζήτησε αμερικανικά πλήγματα — Ο Τραμπ είπε «όχι»

16.09.2026 | 09:47

Ιράν: Το Κογκρέσο «δένει τα χέρια» του Τραμπ – 220-204 για περιορισμό του πολέμου

15.09.2026 | 21:02

Η εκεχειρία Τραμπ έμεινε στα χαρτιά: 200 ρωσικά drones – Η Ουκρανία χτυπά ξανά τα διυλιστήρια του Πούτιν

Σακελλαρίδης κατά Τσίπρα: «Άναψε δεξί φλας και πέρασε στη δεξιά λωρίδα» – Η μάχη για την Αριστερά

Ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανεβάζει τους τόνους απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι η ΕΛΑΣ έχει πραγματοποιήσει συνειδητή στροφή προς το Κέντρο. Στο επίκεντρο οι οικονομικές θέσεις, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και η πολιτική ταυτότητα της νέας παράταξης.

Σακελλαρίδης κατά Τσίπρα: «Άναψε δεξί φλας και πέρασε στη δεξιά λωρίδα» – Η μάχη για την Αριστερά

Καλαφάτης: Από το Brain Drain στο Brain Gain – Η Κρήτη γίνεται κόμβος καινοτομίας στην Αν. Μεσόγειο

Με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση στην ιστορία του ΙΤΕ και 20.000 τ.μ. νέων υπερσύγχρονων υποδομών, ο Σταύρος Καλαφάτης βάζει στο επίκεντρο το Brain Gain και τη σύνδεση της έρευνας με την πραγματική οικονομία. Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια 1,5 δισ. ευρώ σε εξέλιξη μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου και 95 επενδύσεις 270 εκατ. μόνο στην Κρήτη.

Καλαφάτης: Από το Brain Drain στο Brain Gain – Η Κρήτη γίνεται κόμβος καινοτομίας στην Αν. Μεσόγειο

Πνινάτ Γιανάι: «Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει»–Η νέα πρέσβης Ισραήλ στην Αθήνα & η στρατηγική σχέση Ελλάδας–Ισραήλ

Η Πνινάτ Γιανάι ανέλαβε επισήμως καθήκοντα ως νέα πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα. Στόχος της, όπως τον περιγράφει η ίδια, είναι η περαιτέρω ενίσχυση των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων, η δημιουργία νέων συνεργασιών και η οικοδόμηση περισσότερων «γεφυρών» μεταξύ των δύο χωρών.

Πνινάτ Γιανάι: «Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει»–Η νέα πρέσβης Ισραήλ στην Αθήνα & η στρατηγική σχέση Ελλάδας–Ισραήλ

Χατζηβασιλείου: «Αναφαίρετο δικαίωμα τα 12 μίλια» – Μήνυμα στην Άγκυρα πριν από Ρούμπιο και Νέα Υόρκη

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου συνδέει την επικείμενη επίσκεψη Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα με τη στρατηγική σχέση Ελλάδας–ΗΠΑ και απαντά στις τελευταίες τουρκικές κινήσεις: «Δεν μπορείς να χαράξεις εθνικά θαλάσσια πάρκα σε διεθνή ύδατα». Ψυχραιμία ζητά η Αθήνα, αλλά επαναλαμβάνει ότι η επέκταση των χωρικών υδάτων έως τα 12 ν.μ. αποτελεί ελληνικό κυριαρχικό δικαίωμα.

Χατζηβασιλείου: «Αναφαίρετο δικαίωμα τα 12 μίλια» – Μήνυμα στην Άγκυρα πριν από Ρούμπιο και Νέα Υόρκη

Βορίδης: «Ο Μητσοτάκης θα πάρει το πρόβλημα πάνω του» – Καύσιμα, δύσκολος χειμώνας και το 9,5% για Σαμαρά

Ο Μάκης Βορίδης βάζει στο επίκεντρο την προστασία του εισοδήματος απέναντι στην ενεργειακή κρίση, εκτιμά ότι η Ευρώπη θα αναγκαστεί να παρέμβει και ανοίγει τη συζήτηση για τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης. Τι είπε για τη δημοσκοπική εικόνα της ΝΔ και γιατί κρατά χαμηλά τους τόνους απέναντι στο ενδεχόμενο κόμματος Σαμαρά.

Βορίδης: «Ο Μητσοτάκης θα πάρει το πρόβλημα πάνω του» – Καύσιμα, δύσκολος χειμώνας και το 9,5% για Σαμαρά

Διπλό «σήμα» εμπιστοσύνης για την Ελλάδα: Moody’s και Scope αναβαθμίζουν – Μητσοτάκης: «Προχωράμε παρά τον φουρτουνιασμένο καιρό»

Η διπλή κίνηση των οίκων αξιολόγησης μέσα σε ένα 24ωρο μπαίνει στο επίκεντρο της οικονομικής ατζέντας της κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για «παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», συνδέοντας την πιστοληπτική αξιοπιστία με επενδύσεις, εισοδήματα και μεγαλύτερα περιθώρια στήριξης της οικονομίας.

Εμπιστοσύνη για Ελλάδα: Moody’s Scope αναβαθμίζουν–Μητσοτάκης:«Προχωράμε παρά τον φουρτουνιασμένο καιρό»

Δημοσκόπηση GPO: ΝΔ 30,3% και +14,5 από την ΕΛΑΣ – Στα 2,7 σημεία η μάχη Τσίπρα–ΠΑΣΟΚ

Καθαρό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία στη νέα μέτρηση της GPO για τα «Παραπολιτικά», με την ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα δεύτερη στο 15,8% και το ΠΑΣΟΚ να ανεβαίνει στο 13,1%. Ιδιαίτερο πολιτικό βάρος έχουν τα ευρήματα για την ταυτότητα της ΝΔ και το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά.

Δημοσκόπηση GPO: ΝΔ 30,3% και +14,5 από την ΕΛΑΣ – Στα 2,7 σημεία η μάχη Τσίπρα–ΠΑΣΟΚ

Μητσοτάκης στις ΗΠΑ με «γεμάτη βαλίτσα»: Τουρκία, Κυπριακό και τεχνολογία – Ανοιχτό το τετ α τετ με Ερντογάν

Από τη Silicon Valley και το Stanford έως τη Νέα Υόρκη και τον ΟΗΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά ένα ταξίδι με διπλή ατζέντα: επενδύσεις και τεχνολογία από τη μία, ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και διεθνής διπλωματία από την άλλη. Συνάντηση με Ερντογάν δεν έχει προγραμματιστεί, αλλά η Αθήνα δεν κλείνει την πόρτα.

Μητσοτάκης στις ΗΠΑ με «γεμάτη βαλίτσα»: Τουρκία, Κυπριακό και τεχνολογία – Ανοιχτό το τετ α τετ με Ερντογάν