Πολιτική

Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους θα δώσουν τη μάχη»

Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους θα δώσουν τη μάχη»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα. Παρουσιάσαμε τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας» αναφέρει σήμερα στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την χθεσινή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Άνθρωποι που δεν προέκυψαν από κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς»

«Είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα. Παρουσιάσαμε τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας» αναφέρει σήμερα στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την χθεσινή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Άνθρωποι που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς.Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία που έδωσε τη δυνατότητα σε όλες και όλους εσάς να θέσετε υποψηφιότητα, να ψηφιστείτε από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια. Κάτι γίνεται. Κάτι γεννιέται. Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω. Άνθρωποι που λένε «δεν πάει άλλο» και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά. Θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα!» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments