Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Άσχημα νέα για τον Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Άσχημα νέα για τον Μπερνάρ

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τον Μπερνάρ να κάνει θεραπεία ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΑΕΚ

Αφήνει πίσω την πεντάρα στη Λαμία και στρέφεται στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!

Μετά το εμφατικό 5-0 στη Φθιώτιδα οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το οποίο είναι “τελικός” για τον τίτλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από 45 λεπτά στον αγώνα με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Σε ό,τι αφορά τον Μπερνάρ, ο Βραζιλιάνος αντικαταστάθηκε στο 20ο λεπτό του ματς με τη Λαμία, λόγω ενοχλήσεων. Η αλλαγή του ήταν προληπτική και σήμερα ακολούθησε θεραπεία προκειμένου να προφυλαχθεί. Η κατάσταση του και η ετοιμότητα του θα επισημοποιηθεί την Τετάρτη με την ανακοίνωση της αποστολής.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την «Ένωση» στην «OPAP Arena» αύριο (23/04) το απόγευμα, όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή από πλευράς Τερίμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments