Πολιτική

Κασσελάκης: Ισχυρά κίνητρα για την αποκέντρωση – Η συνομιλία του με γιαγιά [vid]

Κασσελάκης: Ισχυρά κίνητρα για την αποκέντρωση – Η συνομιλία του με γιαγιά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΝΙΣΥΡΟ (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ / EUROKINISSI)

Η συνομιλία του Κασσελάκη με γιαγιά στη Νίσυρο

Στη Νίσυρο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν «ισχυρά κίνητρα και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών, προκειμένου να τεθεί με ρεαλιστικούς όρους ο κρίσιμος στόχος της αποκέντρωσης».

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Κουμουνδούρου, «οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχτηκαν περιγράφοντας αναλυτικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως ως προς τις συγκοινωνίες και τη σύνδεση με τα κοντινά νησιά. Η τραγική κατάσταση και η ακραία υποστελέχωση του νοσοκομείου της γειτονικής Κω αναγκάζει τους κατοίκους της Νισύρου να ταξιδεύουν μέχρι την Αθήνα, με το συνολικό, δυσβάσταχτο, κόστος (μεταφορά, διαμονή, διατροφή) να ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ, όπως εξήγησαν οι κάτοικοι στον Στέφανο Κασσελάκη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές υγειονομικούς που καλύπτουν επί δεκαετίες με αυταπάρνηση τα τεράστια κενά του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη, η Κως.

«Εμείς δεν σας ξεχνάμε» είπε σε δύο ηλικιωμένες κυρίες ο Στέφανος Κασσελάκης, τις οποίες συνάντησε στη Νίσυρο κατά την περιοδεία του. Οι δυο γυναίκες χαιρέτησα εγκάρδια τον Στέφανο Κασσελάκη και τον  καλωσόρισαν στο νησί τους.

«Έρχεται κανείς από Αθήνα εδώ;» τις ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τις κυρίες να απαντάνε αρνητικά. «Εμείς δεν σας ξεχνάμε» απάντησε ο Στέφανος  Κασσελάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments