Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο παίκτης που παρά την ήττα συνέχισε σε “υψηλές πτήσεις”

Ολυμπιακός μπάσκετ: Ο παίκτης που παρά την ήττα συνέχισε σε “υψηλές πτήσεις”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ολυμπιακός πήρε μία από τις δύο διαθέσιμες νίκες που μπορούσε στη Βαρκελώνη, καθώς έχασε με 77-69 από την Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ματς της σειράς των playoffs της Euroleague.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις "υψηλές πτήσεις".

Ο Ολυμπιακός πήρε μία από τις δύο διαθέσιμες νίκες που μπορούσε στη Βαρκελώνη, καθώς έχασε με 77-69 από την Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ματς της σειράς των playoffs της Euroleague.

Ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 10 πόντους με 4/6 σουτ, μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σύμφωνα με το novasports.gr και το Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Παραδοχή Μπαρτζώκα: «Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα»

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», αλλά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 77-69 και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των play-offs της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Flash Interview τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό και άξιζε να νικήσει, με τη σειρά πλέον να είναι στην απόλυτη ισορροπία (1-1).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Η σειρά πλέον είναι στο 1-1».

“Θέλω να συγχαρώ την Μπαρτσελόνα, άξιζε τη νίκη. Έπαιξαν με επιθυμία. Εμείς για δεύτερο ματς κάναμε πάρα πολλά λάθη και στις κρίσιμες στιγμές, όταν επιστρέψαμε και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, θεωρήσαμε πως θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες καλύτερες επιλογές, κάποιες καλύτερες αποφάσεις, ώστε να βάλουμε πίεση στην αντίπαλό μας.

Όμως, η Μπαρτσελόνα σκόραρε αμέσως, μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Στην 4η περίοδο κάναμε τρία πολύ κρίσιμα λάθη στην επικοινωνία στην άμυνά μας, που επέτρεψαν στην αντιπαλό μας να βάλει ανοικτά τρίποντα, που τελικά καθόρισαν το αποτέλεσμα. Το σκορ είναι 1-1 και τώρα πάμε στο γήπεδό μας για δύο ακόμη ματς. Θεωρώ πως οι αγώνες θα είναι όπως ο αποψινός. Μια πραγματική μάχη. Ας προετοιμαστούμε για αυτό.

Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, έχει παίκτες με προσωπικότητα, έχουν την στήριξη του Παλάου. Εμείς έπρεπε να ξεκινήσουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε στο ξεκίνημα 3-4 καλάθια και φάουλ. Όλα αυτά τα παιχνίδια, αυτού του είδους, η σκληράδα, η επαφή και η επιθετικότητα είναι πολύ σημαντικά στοιχεία.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο